Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.listopad 15:52

Nelze rozvracet, co neexistuje.

Nefandím nikomu ve vládě, ale nemyslím, že Babiš zavádí oligarchii (ta už dávno je a ne jeho vinou). Já osobně si myslím, že většina ”kauz,” které se kolem Babiše točí jsou vinou medializace a jeho protivníci (Kalousek a spol.) toho hned využívají.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.listopad 16:39

Nelze rozvracet, co neexistuje.

Nefandím nikomu ve vládě, ale nemyslím, že Babiš zavádí oligarchii (ta už dávno víceméně je a ne jeho vinou). Já osobně si myslím, že většina ”kauz,” které se kolem Babiše točí jsou vinou medializace a jeho protivníci (Kalousek a spol.) toho hned využívají.

Např. Můj pohled na jeho aktuální kauzu: Nevím jestli jste viděli rozhovor s Andrejem Babišem ml., ale nepřipadal mi zcela zdravý, pak jeho fotky z Krymu (na všech se usmívá a nepřipadá mi jako oběť únosce). Můj strýc trpěl schizofrenií a to bylo vážně něco – měl jakoby několik osobnostní v jedné, halucinace, zvláštní chování, vymýšlení si různých událostí, které se vůbec nestaly, a nedalo se s ním vůbec domluvit (no někdy měl sve lepší jindy slabší chvilky… něco takového pochopí snad jen někdo, jdo to zažije). Proto si nemyslím, že by Babiš lhal o tom, že je syn nemocný, a že má schizofrenii – ono je to docela snadno prokazatelné (jako nemusí být, ale pod posudkem lékařů to vyjde hned najevo).

A neříkám to kvůli nějaké své oddanosti Babišovi, kvůli které ho bych ho při každé příležitosti obhajoval, to fakt. Tak jako v opačném případě, kdy lidé vždy využívají příležitosti uškodit osobě, která je jim nesympatická.
Takhle se mi to alespoň zdá; ale myslím že obyčejní lidé (neseznameni se všemi fakty) by neměli mít právo dělat závěry. A do toho se počítám i já.