Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.listopad 8:25

V době minulé existovaly tzv. knižní čtvrtky, kdy se v obchodech Knihy objevily knižní novinky či jiné vydané knihy. Tehdy nebyly ppčítače, takže o knihy byl zájem. Vím, že jsem několikrát stála frontu, nebo obcházel prodejny, zda knihu ještě mají.. Občas se zadařilo.

Myslím si, že v současnosti chodí víc lidé do knihovny, nebo se využívají čtečky, elektronické knihy..

Za další. Lidé víc nakupuji levnější knihy v antikvariátech nebo i e-shopech. Zřejmě k nilžším příjmů si někteří jedinci nemohou dovolit v knihkupecřví koupit nové knihy, které jsou mnohem dražší.

Řekla bych, že v současné době je poptávka po novýchc knihách nižší, zatímco v době minulé to bylo naopak.

Možná se někdy zvýší, když třeba zemře některý auator, piřpomenou ho v TV, čtenáři si chtějí jeho díla připomenout.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.listopad 8:30

V době minulé existovaly tzv. knižní čtvrtky, kdy se v obchodech Knihy objevily knižní novinky či jiné vydané knihy. Tehdy nebyly ppčítače, takže o knihy byl zájem. Vím, že jsem několikrát stála frontu, nebo obcházela „zastsrčené“ prodejny, zda knihu ještě mají.. Občas se zadařilo.

Myslím si, že v současnosti chodí víc lidé do knihovny, nebo se využívají čtečky, elektronické knihy.. U knihoven záleží na její velikosti, zda kupují všechny novinky, době výpujčky atd.

Za další. Lidé víc nakupuji levnější knihy v antikvariátech nebo i e-shopech. Zřejmě k nižším příjmů si někteří jedinci nemohou dovolit v knihkupecřví koupit nové knihy, které jsou mnohem dražší.

Řekla bych, že v současné době je poptávka po nových knihách nižší, zatímco v době minulé to bylo naopak.

Zřejmě se zájem o knihy zvýší, když třeba zemře některý autor, zmíní se o něm TV, uvedou inscenaci podle jeho díla, proto si diváci = čtenáři si chtějí jeho dílo připomenout a knihu zařadit do své knihovny.