Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.listopad 19:03

Lékařka určitě uvedla pravděpodobnou diagnózu a zatrhla potřebná vyšetření. Pokud na to nepřijde laborantka, tak určitě lékařka, až dostanu výslekdy.

Napoví jí vyšetření krve. Nemyslíte, že jde ol podvod? JJeě jsem na žádné žádance neviděla všechno zatržené.

Nechat žádanku tak, jak je. Vy víte, co měla zatrhnout? Nechte to na ni, dovíte se, až vám řekne, o co jde.

Neznám ji, nevím, jak by se zachovala, mohla by vám třeba dát některá další vyšetřit zaplati, pojiš´tovna byx třeba neproplatila. Nevím, jen tak uvažuji.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.listopad 19:05

Lékařka určitě uvedla pravděpodobnou diagnózu a zatrhla potřebná vyšetření. Pokud něco zatrhnete navíc a nepřijde na to laborantka, tak určitě lékařka, až dostane výslekdy.

Napoví jí vyšetření krve. Nemyslíte, že vaše zastsržení je podvod? Ještě jsem na žádné žádance neviděla všechno zatržené.

Nechat žádanku tak, jak je. Vy víte, co měla zatrhnout? Nechte to na ni, dovíte se, až vám řekne, o co jde.

Neznám lékařku, nevím, jak by se zachovala, mohla by vám třeba dát některá další vyšetřit zaplatit, pojišťovna by jí třeba neproplatila. Nevím, jen tak uvažuji.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.listopad 8:34

Lékařka určitě uvedla pravděpodobnou diagnózu a zatrhla potřebná vyšetření. Pokud něco zatrhnete navíc a nepřijde na to laborantka, tak určitě lékařka, až dostane výsledky.

Napoví jí vyšetření krve. Nemyslíte, že vaše zatržení je podvod? Ještě jsem na žádné žádance neviděla všechny kolonky zatržené.

Nechat žádanku tak, jak je. Vy víte, co měla označit? Nechte to na ni, dovíte se, až vám řekne, o co jde.

Neznám lékařku, nevím, jak by se zachovala, mohla by vám dát vaše označená vyšetření zaplatit, pojišťovna by je lékařce neproplatila. Nevím, jen tak uvažuji.