Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.listopad 10:20

Určitě ve škole probíráte psychologii. Zkuste se zamyslet, co a jak na nv vás plůsobí, když jste mezi lidmi, tedy tzv. sociální prostředí.

Může to být jedince, kamarádi, skupina, rodina, , klultrua, pravidla, prostředí ve ktrém žijete,.

To znamá, že žijete v určité zemi, v niž se dodržují společensko-historická pravidla., přejímáte normy, v rodině dodržujete tradice .

Jde tedy objektivní sktuečnost, která vás ovlivňuje subjektivně.

Zkuste přeemýšlet, jakým způsobem vás ovlivňuje rodiče, co chcete či ench dělate jako kamarád, zda považujet podzravy za slušnost, poděkování, prosím, když jste v přírodě, jak se cítíte. To všechno se odráží ve vaší mysli.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.listopad 10:25

Určitě ve škole probíráte psychologii. Zkuste se zamyslet, co a jak na vává plůsobí, když jste mezi lidmi, tedy tzv. sociální prostředí.

Může to být jedinec, kamarádi, skupina, rodina, , klultrua, pravidla, prostředí ve ktrém žijete,.

To znamá, že žijete v určité zemi, v níž se dodržují společensko-historická pravidla, přejímáte normy, v rodině dodržujete tradice .

Jde tedy objektivní sktuečnost, která vás ovlivňuje subjektivně.

Ptáte se na vnější podmíněnost psychiky, nikoliv vnitřní, biologickou, – mozek, žlázy s vnitřnío sekrecí, tělesný stav, potřeby atd. Ale jedna bez druhé neexistují.

Zkuste přeemýšlet, jakým způsobem vás ovlivňují rodiče, co chcete či dělate jako kamarád, zda považujet pozdravy za slušnost, poděkování, prosím, když jste v přírodě, jak se cítíte. To všechno se odráží ve vaší mysli.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.listopad 13:36

Určitě ve škole probíráte psychologii. Zkuste se zamyslet, co a jak na vás působí, když jste mezi lidmi, tedy tzv. sociální prostředí.

Může to být jedinec, kamarádi, skupina, rodina, kultura, pravidla, prostředí ve kterém žijete,.

To znamá, že žijete v určité zemi, v níž se dodržují společensko-historická pravidla, přejímáte normy, v rodině dodržujete tradice .

Jde tedy o objektivní skutečnost, která vás ovlivňuje subjektivně.

Ptáte se na vnější podmíněnost psychiky, nikoliv vnitřní, biologickou, – mozek, žlázy s vnitřní sekrecí, tělesný stav, potřeby atd. Ale jedna bez druhé neexistují.

Zkuste přemýšlet, jakým způsobem vás ovlivňují rodiče, co chcete či dělat jako kamarád, zda považujete pozdravy za slušnost, poděkování, prosím, když jste v přírodě, jak se cítíte. To všechno se odráží ve vaší mysli.