Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.říjen 8:58

Záleží vám na tom, co si kdo myslí? Domníváte se, že na na upozornění, je vhodné reagovat vulgárně? I to je špatná věc., když mladá dívka reaguje.

Všimla jsem si toho ioho i vaší odpovědi veřejné, ale i odpvoěď v IP obsahovala několi sprostých slov.

Nějak si nemohu představit, žře se takto může chovat budoucí zdravotní sestra.

Váš dotaz se opakuje. Každý je za svůj život, za své chování zodpvoědný. Pokud se někdo chová slušně, neporušuje zásady morálky, nemělo by mu záležet na tom, co si jiní mysli.

Kolik lidí si o ní myslí něco špatného? Určitě jsou i tací, kteří ji berou takovou, jaká je, pokud nedává najevo třeba svou „nbadřaazenost“.

Není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem … znáte z listeratury.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.říjen 9:06

Záleží vám na tom, co si kdo myslí? Domníváte se, že na upozornění, je vhodné reagovat vulgárně? I to je špatná věc, když mladá dívka takto reaguje.

Všimla jsem si toho nejen u vaší odpovědi zde , ale i odpověď v IP , kterou jsem od vás dostala, obsahovala několik sprostých slov.

Nějak si nemohu představit, že se takto může chovat budoucí zdravotní sestra.

Váš dotaz se opakuje. Každý je za svůj život, za své chování zodpovědný . Pokud se někdo chová slušně, neporušuje zásady morálky, nemělo by mu záležet na tom, co si jiní myslí.

Kolik lidí si o kamarádce myslí něco špatného? Určitě jsou i tací, kteří ji berou takovou, jaká je, pokud nedává najevo třeba svou „nbadřazenost“ a nereaguje slušně. ..

Není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem … znáte z literatury.

Ale bohužel, slušnost se vytrácí, nepatří mezi důležité hodnoty člověka …