Odpověděl/a – 10.září 18:47
„Urob si sám“:
www.milujivareni.cz/recepty/51997-chodska-zabijackova-krvava-tlacenka/
atp. :D
U nás běžně vídám (obvyklé zboží) v kamenných obchůdcích s masem
a uzeninami. V řezniczví, za chvíli bede opět čas na jelita a jitrnice,
které v jednom i sami vyrábějí.
Zapluji jen pro maso, ke druhému pultu v létě nechodím. Je možné, že je
to sezonní záležitost. Jitrnice nyní řezník dělat nesmí. Až na podzim.
Může to být podobné s tmavou tlačenkou.
Odpověděl/a – 17.září 23:28
„Urob si sám“:
www.milujivareni.cz/recepty/51997-chodska-zabijackova-krvava-tlacenka/
atp. :D
U nás běžně vídám (obvyklé zboží) v kamenných obchůdcích s masem
a uzeninami. V řezniczví, za chvíli bede opět čas na jelita a jitrnice,
které v jednom
i sami vyrábějí.
Zapluji jen pro maso, ke druhému pultu v létě nechodím. Je možné, že je
to sezonní záležitost. Jitrnice nyní řezník dělat nesmí. Až na podzim.
Může to být podobné s tmavou tlačenkou.
18. 9. krvavou tlačenku v řeznictví měli.