Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.srpen 17:16

Ano a to je taky důvod proč se nám pravděpodobně nikdy nepodaří najít a zkontaktovat jinou civilizace, i když může být reativně blízko. Aby vůbec nějaký „létající talíř“ nebo vesmírná lod k Zemi doletěla, musela by letět ohromnou rychlostí a pak je tu i otázka paliva. Ovšem se nedá vyloučit, že nějaká vyspělá civilizace vedle které je lidstvo ještě v plenkách takové technologie má. To jestli má člověk v rámci vesmíru nějaký význam nevím ale jedno je jisté. Nezáleží na tom jestli je člověk nicotný, ničit může i tak. Vedle Země jsme taky nicotní a ohromně jí ničíme. Před tak agresivním a ignorantským druhem jako je člověk není žádná planeta v bezpečí. Lidstvo je pro planetu nebezpečné, k poměru ke stáří Země jsme tu jakoby jen pár sekund. Je to jako by se planeta nakazila tak silným virem, že jí dokáže zahubit do jedné hodiny. Takže ano v tomto ohledu je člověk vůči vesmíru nicotný ale rozhodně né nevýznamný. Náš druh stejně jako jiné mimozemské můžou být pro vesmír hrozba.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.srpen 17:18

Ano a to je taky důvod proč se nám pravděpodobně nikdy nepodaří najít a zkontaktovat jinou civilizace, i když může být reativně blízko. Aby vůbec nějaký „létající talíř“ nebo vesmírná lod k Zemi doletěla, musela by letět ohromnou rychlostí a pak je tu i otázka paliva. Ovšem se nedá vyloučit, že nějaká vyspělá civilizace vedle které je lidstvo ještě v plenkách takové technologie má. To jestli má člověk v rámci vesmíru nějaký význam nevím ale jedno je jisté. Nezáleží na tom jestli je člověk nicotný, ničit může i tak. Vedle Země jsme taky nicotní a ohromně jí ničíme. Před tak agresivním a ignorantským druhem jako je člověk není žádná planeta v bezpečí. Lidstvo je pro planetu nebezpečné, k poměru ke stáří Země jsme tu jakoby jen pár sekund. Je to jako by se planeta nakazila tak silným virem, že jí dokáže zahubit do jedné hodiny. Takže ano v tomto ohledu je člověk vůči vesmíru nicotný ale rozhodně né nevýznamný. Náš druh stejně jako jiné mimozemské můžou být pro vesmír hrozba. V tomto ohledu se dá debatovat i o nicotnosti a významu baktérií a virů vůči nám lidem.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.srpen 18:01

Ano a to je taky důvod, proč se nám pravděpodobně nikdy nepodaří najít a zkontaktovat jinou civilizaci, i když může být reativně blízko. Aby vůbec nějaký „létající talíř“ nebo vesmírná lod k Zemi doletěla, musela by letět ohromnou rychlostí a pak je tu i otázka paliva. Ovšem se nedá vyloučit, že nějaká vyspělá civilizace, oproti které je lidstvo ještě v plenkách, takové technologie má. To, jestli má člověk v rámci vesmíru nějaký význam, nevím, ale jedno je jisté. Nezáleží na tom, jestli je člověk nicotný, ničit může i tak. Vedle Země jsme taky nicotní a ohromně jí ničíme. Před tak agresivním a ignorantským druhem, jako je člověk, není žádná planeta v bezpečí. Lidstvo je pro planetu nebezpečné, v poměru ke stáří Země jsme tu jakoby jen pár sekund. Je to, jako by se planeta nakazila tak silným virem, že ji dokáže zahubit do jedné hodiny. Takže ano, v tomto ohledu je člověk vůči vesmíru nicotný, ale rozhodně ne nevýznamný. Náš druh stejně jako jiné mimozemské můžou být pro vesmír hrozba. V tomto ohledu se dá debatovat i o nicotnosti a významu baktérií a virů vůči nám lidem.