Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.srpen 12:54

Likvidace odpadu v nemocnicích

Pokud se používají kovové či plastové podložní mísy, bažanty, emitní misky či nočníky, tak čištění a dezinfekce těchto nádob provádí v myčkách (např. v myčce značky ARJO NINJO).

V současnosti však je k dispozici modernější a hygieničtější způsob likvidace zdravotnického odpadu. Jde o macerátory (drtičky), do kterýchlkze vložit nádoby na moč (tzv. bažanty pro muže), podložní mísy pro ženy, jednorázové nočníky z buničiny či emitní misky. Macerátor dokáže snadno rozdrtit jednorázové buničinové nádoby na jemnou kašovitou hmotu a tu spláchne do odpadu. Tento způsob likvidace nemocničního odpadu je rychlý a spolehlivý."

http://www.de­zinfekce.sk/de­zinfekce/nemoc­nicni-hygiena/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.srpen 12:55

Likvidace odpadu v nemocnicích

"Pokud se používají kovové či plastové podložní mísy, bažanty, emitní misky či nočníky, tak čištění a dezinfekce těchto nádob se provádí v myčkách (např. v myčce značky ARJO NINJO).

V současnosti však je k dispozici modernější a hygieničtější způsob likvidace zdravotnického odpadu. Jde o macerátory (drtičky), do kterýchl ze vložit nádoby na moč (tzv. bažanty pro muže), podložní mísy pro ženy, jednorázové nočníky z buničiny či emitní misky. Macerátor dokáže snadno rozdrtit jednorázové buničinové nádoby na jemnou kašovitou hmotu a tu spláchne do odpadu. Tento způsob likvidace nemocničního odpadu je rychlý a spolehlivý."

http://www.de­zinfekce.sk/de­zinfekce/nemoc­nicni-hygiena/