Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.červenec 0:02

Směs. Zrnkovou, protože instantní je pouze pokus o „zjednodušení kávy,“ je to sračka. Další atributy, které popisuješ (mléko, cukr, latte, espresso) už je něco, co se základem kávy vůbec nesouvisí, jen se způsobem přípravy. Mimochodem, mám doma i jednoduchý přístroj na výrobu espressa, přesto více dávám přednost tureckému způsobu přípravy kávy – to jest vaření kávy ve studené vodě v džezvě (neplést si s českým „turkem,“ to je hrozné šajze).
Obecně, co se týká robusty × arabicy: více robusty = víc kofeinu, více arabicy – lahodnější a jemnější chuť.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.červenec 0:03

Směs. Zrnkovou, protože instantní je pouze pokus o „zjednodušení kávy,“ je to sračka. Další atributy, které popisuješ (mléko, cukr, latte, espresso) už je něco, co se základem kávy vůbec nesouvisí, jen se způsobem přípravy. Mimochodem, mám doma i jednoduchý přístroj na výrobu espressa, přesto více dávám přednost tureckému způsobu přípravy kávy – to jest vaření kávy ve studené vodě v džezvě (neplést si s českým „turkem,“ to je hrozné šajze).
Obecně, co se týká robusty × arabicy: více robusty = víc kofeinu, více arabicy = lahodnější a jemnější chuť.