Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.červen 19:00

Kniha Zjevení popisuje bitvu proti Satanovi a démonům, která se odehrála v nebi (duchovní říši) a vítězem byl Ježíš Kristus s andělským vojskem. Satan byl poražen a svržen do blízkosti země. To se v zápětí projevilo na zemi rozpoutáním první světové války a následovaly další události jako hladomor, Španělská chřipka, nárůst zemětřesení a další projevy (Zjevení 12:7–12)

Tato válka bude mít ještě jedno dějství, tady na zemi. O vítětzi už je rozhodnuto, Satan svou bitvu prohraje a ze země bude jednou pro vždy odstraněno všechno zlo i stěmi, kdo ho páchají. (Žalm 37; Daniel 2:44; Zjevení 21:1–4)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.červen 21:54

Kniha Zjevení popisuje první bitvu proti Satanovi a démonům, která se odehrála v nebi (duchovní říši) a vítězem byl Ježíš Kristus s andělským vojskem. Satan byl poražen a svržen do blízkosti země. To se v zápětí projevilo na zemi rozpoutáním první světové války a následovaly další události jako hladomor, Španělská chřipka, nárůst zemětřesení a další projevy (Zjevení 12:7–12), v podstatě se válčí dodnes na různých místech planety. (Matoušovo evangelium 24.kapitola..)

Tato válka bude mít ještě jedno dějství, tady na zemi – Armagedon.
O vítětzi už je rozhodnuto, Satan svou bitvu prohraje a ze země bude jednou pro vždy odstraněno všechno zlo i s těmi, kdo zlo působí a staví se proti Bohu.
(Žalm 37; Daniel 2:44; Zjevení 16–20.kapitola; Zjevení 21:1–4)