Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.květen 9:05

Jo tohle jsem taky resil. Kdyz se podivas na slozeni, ktere uvadi sam vyrobce, tak praskova slozka je hlavne mix dvou zakladnich slozek: Maltodextrinu a Izolovaného sojového proteinu. Olejova slozka je pak prevazne jen repkovy olej, ale ve skutecnosti je to mix vice druhu oleju (ten repkovy tam prevazuje). Takze domaci priprava by asi nemusela bit az tak slozita, staci jen prijit na to v jakem pomeru tam tyhle slozky jsou aby to dalo prave ty optimalni nutricni hodnoty podle doporuceni EFSA, par lidi se o tohle pokousi na webu www.completefo­ods.com (sekce recepty, najdi si tam jen české a mezi nimi je receptura ManaX). Kdyz si to mixnes sam, cena se tim propadne sotva na ctvrtinu, je videt ze u many se hodne plati za marketing a tu jiste nakladnou opici ve skafandru, ktera taky musi neco zrat 🙂

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.květen 9:05

Jo tohle jsem taky resil. Kdyz se podivas na slozeni, ktere uvadi sam vyrobce, tak praskova slozka je hlavne mix dvou zakladnich slozek: Maltodextrinu a Izolovaného sojového proteinu. Olejova slozka je pak prevazne jen repkovy olej, ale ve skutecnosti je to mix vice druhu oleju (ten repkovy tam prevazuje). Takze domaci priprava by asi nemusela byt slozita, staci jen prijit na to v jakem pomeru tam tyhle slozky jsou aby to dalo prave ty optimalni nutricni hodnoty podle doporuceni EFSA, par lidi se o tohle pokousi na webu www.completefo­ods.com (sekce recepty, najdi si tam jen české a mezi nimi je receptura ManaX). Kdyz si to mixnes sam, cena se tim propadne sotva na ctvrtinu, je videt ze u many se hodne plati za marketing a tu jiste nakladnou opici ve skafandru, ktera taky musi neco zrat 🙂