Odpověděl/a – 20.květen 12:38
Tak akorát 🙂
Podobnou jako bramboračka.
Záleží na tom, zda zahušťujeme nebo ne. Může být i řídká.
Já zbaštím i kašovitou. ;). Příliš hustou možno zředit vývarem.
Fazole v polévce pevné, nerozvařené (přidám ke konci).
Hrachovou dělám krémovou (mix.), pár kuliček přidám. Dělávám zelenou,
z mraženého, ne suchého hrachu.
U čočkové se mi někdy podaří ji rozvařit. Mohu jíst jen z řervené
čočky.
Z cizrny a soji polévku nevařím.
Odpověděl/a – 20.květen 12:53
Tak akorát 🙂
Podobnou jako JČ bramboračka.
Záleží na tom, zda zahušťujeme nebo ne. Může být i řídká.
Já zbaštím i kašovitou. ;). Příliš hustou možno zředit vývarem.
Fazole v polévce pevné, nerozvařené (přidám ke konci).
Hrachovou dělám krémovou (mix.), pár kuliček přidám. Dělávám zelenou,
z mraženého, ne suchého hrachu.
U čočkové se mi někdy podaří ji rozvařit. Mohu jíst jen z řervené
čočky.
Z cizrny a soji polévku nevařím.
Také ji mají téměř jako kaši :):
https://www.toprecepty.cz/recept/22857-lusteninova-polevka/
https://www.receptnajidlo.cz/lu%C5%A1t%C4%9Bninov%C3%A1+recept