Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.květen 9:29

Nevím sice, k čemu vám to bude dobré. Ale mám čern gumové. . Když jsem si je asi před dvěma třemi lety kupovala, obešla jsem obchody, marně. Jen u Vietnamců mně nabídli černé, jenže bohužel , jsou o dvě čísla větší, takže musím chdít opatrně, i když je nosím jen na zahradu. Ale přesto jsem zakopla a ošklivě si rozblilo koleno.

Vzpomínám si na srpen 1968.. Bylo to 22. nebo 23. srpna, během dne začalo pršet, dokonce velký liják. Promáčela jsem si boty, proto jsem se rozhodla, že si koupím gumovky.

Došla jsem k prodejně obuvi. Vedle ní stál í sovětský tank a mířil na náměstí. To bylo poloprázdné. Vešla jsem do obuvi, ani živáčka, koupila si červené holinky a odešla. Příjemný pocit jsem neměla., i kdyxž jeem měla nohy v suchu.

Vydržely až do roku 1997, tehdy jsem si koupila nové, když byla v našem městě povodeň a několik dní nebylo možné vyjít bez holinek ven a červené dosloužily.

Na ty své červené nikdy nezapomenu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.květen 9:49

Nevím sice, k čemu vám to bude dobré. Ale mám černé gumové. Když jsem si je asi před dvěma třemi lety kupovala, obešla jsem obchody, marně. Jen u Vietnamců mně nabídli černé, jenže bohužel, jsou o dvě čísla větší, takže musím chodít opatrně, i když je nosím jen na zahradu. Ale přesto jsem zakopla a ošklivě si rozbila koleno.

Vzpomínám si na srpen 1968.. Bylo to 22. nebo 23. srpna, během dne začalo pršet, dokonce velký liják. Promáčela jsem si boty, proto jsem se rozhodla, že si koupím gumovky.

Došla jsem k prodejně obuvi. Vedle ní stál sovětský tank a mířil na náměstí. To bylo poloprázdné. Vešla jsem do obuvi, ani živáčka, koupila jsem si červené holinky a odešla. Příjemný pocit jsem neměla, i když jeem měla nohy v suchu.

Vydržely až do roku 1997, tehdy jsem si koupila nové, když byla v našem městě byla povodeň a několik dní nebylo možné vyjít z domu bez holinek , ty červené už dosloužily.

Na koupi těch červených jsem stále nezapomněla.