Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.duben 9:44

Určitě ne. Vlastník těchto stránek si původně maloval že doslova hackne celé SEO .-) umím si to živě představit jak byl nadšen nápadem který se mu v hlavě zrodil. Stačí přece aby každý lidé pokládali dotazy a můj web se díky SEO a klíčovým slovům bude stále a stále častěji zobrazovat lidem kteří hledají odpověď na stejnou otázku … jenže ouha … původní geniální záměr něco nabouralo. Jsou tu lidé kteří pokládají jen dotazy typu „co je horší já nebo bůh ?“ a celá ta myšlenka že web se bude stále častěji zobrazovat ve vyhledávačích vzala najednou za své 🙂 Určitě tu nejde o křížový výslech nebo snahu kohokoliv profilovat nebo o něm sbírat citlivé informace :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.duben 9:47

Určitě ne. Vlastník těchto stránek si původně maloval že doslova hackne celé SEO .-) umím si to živě představit jak byl nadšen nápadem který se mu v hlavě zrodil. Stačí přece aby lidé pokládali dotazy a můj web se díky SEO a klíčovým slovům v otázkách i odpovědích bude stále a stále častěji zobrazovat lidem, kteří hledají odpověď na stejnou otázku na googlu či seznamu … jenže ouha … původní geniální záměr něco nabouralo a odpovědi seo neovládli.

Pročpak ? Protože tu lidi pokládají dotazy které nokoho jiného nikdy zajímat nebudou. „Co je horší já nebo bůh ?“ … „Udělal jsem něco špatně když jsem ukroutil sestře hlavu panenky ?“ … a celá ta myšlenka že web se bude stále častěji zobrazovat ve vyhledávačích vzala najednou za své .. smutný konec jinak dobrého nápadu. Ne proto že by se to nedalo udělat lépe, ale prostě proto že už na to provozovatel kašle a optimalizace, které by to napravily už neřeší.

Určitě tu nejde o křížový výslech nebo snahu kohokoliv profilovat nebo o něm sbírat citlivé informace :)