Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.březen 16:01

Odborníci bohužel tvoří menšinu takže jejich varování jakkoliv je staví na vědeckých podkladech budou vždy přehlušeny populistickým a bulvárním žvaněním tzv. odpůrců (a to v podstatě odpůrců čehokoliv, jsou to lidé jejich popularitu živí odpor proti čemukoliv) … takže víme to dlouho dopředu, ale stejně s tím neuděláme nic až do okamžiku kdy na to bude zřejmě už pozdě.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.březen 16:05

Odborníci bohužel tvoří menšinu takže jejich varování jakkoliv je staví na vědeckých podkladech budou vždy přehlušeny populistickým a bulvárním žvaněním tzv. odpůrců (a to v podstatě odpůrců čehokoliv, jsou to lidé jejich popularitu živí odpor proti čemukoliv) … takže víme to dlouho dopředu, ale stejně s tím neuděláme nic až do okamžiku kdy na to bude zřejmě už pozdě. Že oteplování v posledních dekádách průmyslového rozkvětu lidské civilizace roste výrazně rychleji než do té doby, obvykle tzv. odpůrci ignorují a trvají na svém =
a sice že člověk akcelerující oteplování nijak nezpůsobuje a že tedy nemusíme průmysl nijak omezovat v produkci skleníkových plynů 🙂 Klidně jim věřte, stejně to dopadne po jejich, odhodlaná hloupost a naivita vždy vítězí.