Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.únor 7:17

Tipnul bych si, že pokud nějakou postranní cestou prokážeš svou zodpovědnost, nejen zájem ale i schopnost pečovat o živého tvora. Například tím že si pořídíš knížky na téma chovatelství a něco si o té problematice nejdřív nastuduješ. Tvoji rodiče se možná obávají že je to jen věc kterou prostě jenom chceš, protože je to moderní, mají ho i ostatní holky. Psa jako ajfouna, jako nové nehty, jako tablet, hračku se kterou se pochlubíš a hodíš pod postel. Když je těchto obav zbavíš mohli by časem povolit.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.únor 7:19

Tipnul bych si, že pokud nějakou postranní cestou prokážeš svou zodpovědnost, nejen zájem ale i schopnost pečovat o živého tvora. Například tím že si pořídíš knížky na téma chovatelství a něco si o té problematice nejdřív nastuduješ. Občas nějaké to moudro z knížek prohodíš u stolu jako zajímavost. Rodiče pochopí že to není jen rozmar ale skutečný zájem.

Tvoji rodiče se možná obávají, že je to jen věc která je prostě jenom zrovna ve třídě IN, chceš ji protože je to moderní, mají ho i ostatní holky a potřebuješ se pochlubit ještě chundelatějším živým pokemonem. Pes není tablet, není to iphone, nedá se s ním pochlubit a pak ho s nezájmem hodit pod postel. Když je těchto obav zbavíš mohli by časem povolit a dovolit.