Odpověděl/a – 6.únor 14:01
My jsme se učili, že pravidelná konzumace ovesné kaše (rozuměj;
ovesných vloček, vařených v mléce) je lidskému zdraví nebezpečné.
Dochází k odvápnění organismu (kostí).
Tedy, ovesnou kjaši s mírou, vařit raději ve vodě 😁.
Odpověděl/a – 6.únor 14:08
My jsme se učili, že pravidelná konzumace ovesné kaše (rozuměj;
ovesných vloček, vařených v mléce) je lidskému zdraví nebezpečné.
Dochází k odvápnění organismu (kostí).
Tedy, ovesnou kjaši s mírou, vařit raději ve vodě 😁.
Nadměrná konzumace mléka a trvanlivého „krabicáku“ způsobuje
nadměrnou únavu a anemii (jsme se též učili). Trpěli tím mladí ,
sportující chlapci, kteří se touto nesmyslnou formou hnali/ženou za
bílkovinami (místo, aby např. baštili tvaroh)