Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.únor 14:01

My jsme se učili, že pravidelná konzumace ovesné kaše (rozuměj; ovesných vloček, vařených v mléce) je lidskému zdraví nebezpečné.
Dochází k odvápnění organismu (kostí).
Tedy, ovesnou kjaši s mírou, vařit raději ve vodě 😁.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.únor 14:08

My jsme se učili, že pravidelná konzumace ovesné kaše (rozuměj; ovesných vloček, vařených v mléce) je lidskému zdraví nebezpečné.
Dochází k odvápnění organismu (kostí).
Tedy, ovesnou kjaši s mírou, vařit raději ve vodě 😁.
Nadměrná konzumace mléka a trvanlivého „krabicáku“ způsobuje nadměrnou únavu a anemii (jsme se též učili). Trpěli tím mladí , sportující chlapci, kteří se touto nesmyslnou formou hnali/ženou za bílkovinami (místo, aby např. baštili tvaroh)