Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.únor 17:23

aliendrone to popsal velmi dobře, … to máte jako s kouřením, a tabákovým průmyslem obecně. Je třeba vypadat že se snaží proti této formě pomalé sebevraždy bojovat, ale současně nesmí za žádných okolností přijít náhodou s takovým opatřením, které by bylo opravdu účinné a které by prodej tabáku omezil, protože by to okamžitě mělo za následek menší odvody do státního rozpočtu, a o to stát pochopitelně už nestojí.

Existuje na to i pohled z opačné strany, kteřý říká něco v tomto stylu: Když storkát viditelně varujete že skok z útesu může mít smrtelné následky a nědo přesto skočí, pak byste mu zřejmě neměli bránit a měli byste nechat evoluci odvést svou práci.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.únor 17:26

aliendrone to popsal velmi dobře, … to máte jako s kouřením, a tabákovým průmyslem obecně. Je třeba vypadat že se snaží proti této formě pomalé sebevraždy bojovat (v případě výherních automatů pomalého osobního bankrotu), ale současně nesmí za žádných okolností přijít náhodou s takovým opatřením, které by bylo opravdu účinné a které by mělo negativní vliv na obrovské daňové odvody v této oblasti. Dalo by se říci že na tabáku a hazardu vydělává stát víc než firmy které jej provozují a o tento zisk přijít nechce.

Existuje na to i pohled z opačné strany, který říká něco v tomto stylu: Když stokrát viditelně varujete, že hlupáka, že skok z útesu může mít smrtelné následky a on přesto skočí, pak byste mu zřejmě už bránit neměli a měli byste nechat evoluci odvést svoji odvěkou práci, bez které by tu konec konců lidé ani nebyli.