Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.leden 13:28

Určitě ne všechny ženy, ale bude jich dost, které po špercích touží. Třeba jako po ozdobě, jindy jako doplněn, některé ukazují, že jsou bohaté. a že si to mohou dovolit.

Nikdy je šperk neomrzí, zvláště když chodí do společnosti,.Pokud ženě špertk někdo daruje, je to osobní dárek, který je určený jen jí, Je to něco cenného, krásného, udělá určitě radost.

Ženy se zdobily již v minulosti, byly jednak ozdobou, jiny se poažovaly za ochranu před nebezpečím a jejich hodnota zobrazovala postavení.
Dnes možná některé ženy také ukazují na to, že si mohou drahé šperky dovolit.

Je to čistě individální. Jde o symbol osobní či společenský., dá e říct, že je to i tradice, i když lato zůstává …

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.leden 13:31

Určitě ne všechny ženy, ale bude jich dost, které po špercích touží. Třeba jako po ozdobě, jindy jako doplněk, některé ukazují, že jsou bohaté a že si to mohou leccos ovolit.

Nikdy je šperk neomrzí, zvláště když chodí do společnosti,.Pokud ženě šperk někdo daruje, je to osobní dárek, který je určený jen jí, je to něco cenného, krásného, udělá určitě radost.

Ženy se zdobily již v minulosti, šperky byly jednak ozdobou, jednak se poažovaly za ochranu před nebezpečím, či jejich hodnota zobrazovala určité společenské postavení.

Je to čistě individální. Jde o symbol osobní či společenský., dá se říct, že je to i tradice, přece zlato zůstává . a je stsále ceněné, i když se šperky vyrábějí z jiných materiálů. .

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.leden 17:37

Určitě ne všechny ženy, ale bude jich dost, které po špercích touží. Třeba jako po ozdobě, jindy jako doplněk, některé ukazují, že jsou bohaté a že si t mohou leccos dovolit.

Nikdy je šperk neomrzí, zvláště když chodí do společnosti. Pokud ženě šperk někdo daruje, je to osobní dárek, který je určený jen jí, je to něco cenného, krásného, udělá určitě radost.

Ženy se zdobily již v minulosti, šperky byly jednak ozdobou, jednak se považovaly za ochranu před nebezpečím, či jejich hodnota zobrazovala určité společenské postavení.

Je to čistě individální. Jde o symbol osobní či společenský., dá se říct, že je to i tradice, přece zlato zůstává a je stále ceněné, i když se šperky vyrábějí z jiných materiálů. .