Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.leden 13:09

Typ A – jsou vhodné především do salátů, pro vaření ve slupce na loupačku a jako příloha – mají hlízy po varu pevné, tuhé, lojovaté – nemoučnatí a nerozváří se ani delší dobou varu.

Často se můžete setkat s označením přechodných typů – A-B nebo B-C, neboť hranice není striktně vymezena.

Můžete se podívá na typy a odrůdy brambor.

http://www.zah­radkari.cz/od­borne/kalenda­rium/podrobne/bram­bory%20podle%20var­nych%20typu.htm

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.leden 17:06

Typ A – jsou vhodné především do salátů, pro vaření ve slupce na loupačku a jako příloha – mají hlízy po varu pevné, tuhé, lojovaté – nemoučnatí a nerozváří se ani delší dobou varu.

Často se můžete setkat s označením přechodných typů – A-B nebo B-C, neboť hranice není striktně vymezena.

Můžete se podívá na typy a odrůdy brambor.

http://www.zah­radkari.cz/od­borne/kalenda­rium/podrobne/bram­bory%20podle%20var­nych%20typu.htm

--
K diskuzi.
Napsala jsem vám, že varný typ A jsou brambory salátové. Záleží na tom, jak jsou brambory pospané.

Podívejte se na obrázky, kde uvidíte, jak se brambory prodávají a jaký mají štítek.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.leden 8:50

Typ A – jsou vhodné především do salátů, pro vaření ve slupce na loupačku a jako příloha – mají hlízy po varu pevné, tuhé, lojovaté – nemoučnatí a nerozváří se ani delší dobou varu.

Často se můžete setkat s označením přechodných typů – A-B nebo B-C, neboť hranice není striktně vymezena.

Můžete se podívá na typy a odrůdy brambor.

http://www.zah­radkari.cz/od­borne/kalenda­rium/podrobne/bram­bory%20podle%20var­nych%20typu.htm

--
K diskuzi.
Napsala jsem vám, že varný typ A jsou brambory salátové. Záleží na tom, jak jsou brambory v prodejně popsané. Pokud vám chutná i slupka, tak klidně.

Podívejte se na obrázky, kde uvidíte, jak se brambory prodávají a jaký mají štítek.