Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.leden 11:49

V článku se dovíte různé možnosti, pokud nechcete použít laktobacily a bifidobakterie

Konzumace pestré a různorodé stravy, bohaté na přírodní, průmyslově neupravované potraviny, podporuje rozmanitost střevní mikroflóry, která je důležitá pro vaše zdraví.

Kromě jogurtu, je to kefír, výborné je kysané zelí. nebo jiná kvašená zeleina.

https://cs.me­dlicker.com/1318-strevni-mikroflora

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.leden 11:51

V článku se dovíte různé možnosti, pokud nechcete použít laktobacily a bifidobakterie z lékárny.

Konzumace pestré a různorodé stravy, bohaté na přírodní, průmyslově neupravované potraviny, podporuje rozmanitost střevní mikroflóry, která je důležitá pro vaše zdraví.

Kromě jogurtu, je to kefír, výborné je kysané zelí. nebo jiná kvašená zeleina. Jím pravidelně.

https://cs.me­dlicker.com/1318-strevni-mikroflora