Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.leden 21:30

Drahoše nikdy! Vy chcete přijímat migranty?

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.leden 22:44

Drahoše nikdy! Vy chcete přijímat migranty?

Budu volit Zemana.Všechno,co řekl,byla vždycky pravda,i když to vyjádřil často dost neomaleně. Odmítá migranty a to je pro mě priorita!

Takhle píší o našem prezidentovi ve Spolkové Republice Německo
Ve vnímání české hlavy státu a jeho postojů k islámu i uprchlické krizi je zjevně zřetelný rozdíl v tom, co o Miloši Zemanovi říkají západní média a politici a jak ho naopak vnímá část tamních obyvatel – dle všeho nikterak zanedbatelná. Dokládají to i čerstvé reakce na Zemanův vánoční projev, jak na německém blogu Politically Incorrect, tak třeba i na YouTube, kde se část projevu prezidenta objevila s německými titulky. Až na nepatrné výjimky jde o reakce kladné, ba nadšené. Mohlo by se z nich zdát, že část Němců závidí Čechům jejich prezidenta a přáli by si mít takového politika v čele Spolkové republiky.
„Zatímco v naší zemi bylo vánoční poselství odbyto obvyklým dobrolidským blabla, prokazují naši východní sousedé jako obvykle zdravý lidský rozum,“ píše Politically Incorrect a cituje pasáže týkající se nynější masové migrace z řeči Miloše Zemana. Z následujících 126 diskusních příspěvků pod článkem (stav 26.12. 15:00 ) se téměř všechny vyjadřují k Zemanovu projevu kladně a naopak kritizují kancléřku Angelu Merkelovou, politiku Berlína a dalších vlád Západu. Vyberme některé typické reakce:
 – Zeman si nenechá jako Gauck (spolkový prezident) a Merkelová vymývat mozek transatlantickými tajnými lóžemi a elitářskými myšlenkovými fabrikami jako „Atlantik-Brücke ". Zjevně si uvědomuje, že invaze (migrantů) je vyhlášením války národní státnosti a svobodě Evropy.
-Takové starostlivé politiky lze Čechům jen závidět.
 – Smekám před českým prezidentem (. ). Tento projev by se měl vysílat ve zpravodajství v celém Německu (.).
 – Lidé, mějte trpělivost! Také brzy dostaneme nějakého "Zemana“. Předtím bude ale zlá „občanská válka“.
 – Hezké, že je Česko v EU. EU je třeba vidět v zásadě pozitivně, její rozpuštění není řešení. EU musí být akutně demokratizována.
 – Pane Zemane, zůstaňte tvrdý a ignorujte, co říká Merkelová. Pomozte zachránit naši evropskou kulturu! Mnoho díků z německé strany!
 – Kdybych pracoval v ZDF (německá veřejnoprávní televize), vyměnil bych kazety. Namísto Gaucka projev Zemana.
 – Českému prezidentovi by měl být dodatečně předán úřad německého spolkového kancléře. Češi jsou pilný, chytrý národ a určitě přínos pro naši churavějící „DDR 2.0“ (NDR).
´´´´´´´´´´´´´­´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´­´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´­´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´­´´´´´´´´´´´´´
Podobné komentáře příznivé Zemanovi se v německém jazyce začaly objevovat i na YouTube, kde je část vánočního projevu českého prezidenta s německými titulky.
„To je státník. Závidím Čechům, protože nám Němcům vládnou šílenci.“
„Hlava státu, jakou by si člověk představoval. Merkelová musí pryč!“

A co říká Horáček?
„Odpůrce migrace je jako odpůrce deště.I praotec Čech byl imigrant.Naší morální povinností je pomáhat imigrantům a také respektovat jejich kulturu,zvyky a náboženství!“