Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.prosinec 9:57

Obyčejný čínský dělník pracuje 14–16 hodin denně, 7 dnů v týdnu, jsou placeni od kusu, když neplní normu nedostane zaplaceno. Na př. před vánoci, aby Evropané, amíci a další měli pro děti hračky, tak se šroubuje ještě více, poté se začne propouštět. Plat je asi 1800 na naše měsíčně, takže český vězeň ať je to menší zlodějíček, neb vrah se dle odhadu má lépe.
Takže všichni obdivovatelé čínského komunistického-kapitalismu po měsíčním zaměstnání v srdci potomků Mao Ce Tunga, by velmi rádi juchali zpět a bez remcání by rubali dlouhá léta spokojeni v české kotlině

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.prosinec 13:17

Obyčejný čínský dělník pracuje 14–16 hodin denně, 7 dnů v týdnu, jsou placeni od kusu, když neplní normu, nedostane zaplaceno. Např. před vánoci, aby Evropané, Amíci a další měli pro děti hračky, tak se šroubuje ještě více, poté se začne propouštět. Plat je asi 1800 na naše měsíčně, takže český vězeň, ať je to menší zlodějíček nebo vrah, se dle odhadu má lépe.
Takže všichni obdivovatelé čínského komunistického-kapitalismu po měsíčním zaměstnání v srdci potomků Mao Ce Tunga by velmi rádi juchali zpět a bez remcání by rubali dlouhá léta spokojeni v české kotlině.