Odpověděl/a – 30.listopad 14:48
Podělíme.
Restaurace, kde bychom rádi uvítali, „aby některý host restauraci
opustil“, vůbec nenavštěvujeme. 100% zaplivaných „čtyřek“ v naší
lokalitě jsou podniky, při jejichž návštěvě bych určitě uvítal, aby je
opustili všichni jejich hosté.
Naopak model podniků, kam chodíme, v plném rozsahu postrádá přítomnost
individuí, která je nutno často násilnými prostředky nutit k opuštění
lokálu.
Odpověděl/a – 30.listopad 14:52
Podělíme.
Restaurace, kde bychom rádi uvítali, „aby některý host restauraci
opustil“, vůbec nenavštěvujeme. 100% zaplivaných „čtyřek“ v naší
lokalitě jsou podniky, při jejichž návštěvě bych určitě uvítal, aby je
opustili všichni jejich hosté.
Naopak model podniků, kam chodíme, v plném rozsahu postrádá přítomnost
individuí, která je nutno často násilnými prostředky nutit k opuštění
lokálu.
Smackdaun, moh bys mně vysvětlit o jakýho roma jde u svědskýho roma? Rumungr? Olach? Úplně jiná odrůda?