Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.září 14:15

Elektrikář ještě zakomponoval celozrnný chléb.
Bílý chléb je většinou z pšeničnožitného těsta. Pšenice obsahuje vysoké % lepku. To je od slova lepit a to samo sebou není extra zdravé.
Jsou pěstovány spec.druhy pšenice s hodně vysokým obsahem lepku.
Pečivo se dobře zpracovává a je i chutné. Ovšem zdravější a sytější je pečivo z žitné mouky, nejlépe celozrnné.
Mohu doporučit zn. Ason. Máme s ním ty bejlepšéí zkušenosti.
Kvalitou a zpracováním je ojedinělý v Evropě.

http://kolinger.cz/

Souhlasím s Bunnikem. V obchodech bývá tmavé pečivo přibarvováno často. A i jinak dochucováno.
Právě proto doporučuji Ason.
Mají ho v některých prodejnách zdravé výživy, my si ho necháváme posílat od výrobce.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.září 15:38

Elektrikář ještě zakomponoval celozrnný chléb.
Bílý chléb je většinou z pšeničnožitného těsta. Pšenice obsahuje vysoké % lepku. To je od slova lepit a to samo sebou není extra zdravé.
Jsou pěstovány spec.druhy pšenice s hodně vysokým obsahem lepku.
Pečivo se dobře zpracovává a je i chutné. Ovšem zdravější a sytější je pečivo z žitné mouky, nejlépe celozrnné.
Mohu doporučit zn. Ason. Máme s ním ty bejlepšéí zkušenosti.
Kvalitou a zpracováním je ojedinělý v Evropě.

http://kolinger.cz/

Souhlasím s Bunnikem. V obchodech bývá tmavé pečivo přibarvováno často. A i jinak dochucováno.
Právě proto doporučuji Ason.
Mají ho v některých prodejnách zdravé výživy, my si ho necháváme posílat od výrobce.
Doplňuji:
Jak píše rybíz o slunečnicovém chlebu, tak se jedná o běžný chléb s přidání slunečnicových semínek. Čili běžný chléb bez velkého významu.
Mnohým žitný chléb chutná.
Např.přidání lněných semínek do pečiva také nic neřeší, protože projdou tráv.traktem bez účinku. Proto se doporučuje tato semínka našrotovat, namlet.