Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.říjen 16:24

Podle tabulek je procentně stanoven pouze maximální obsah různých velikostí částic po třídění na sítech. Takže se může stát, že cukr označený jako krystal obsahuje vysoký podíl nejmenších částic na hranici limitu.
Změnilo se hodně, pamatuji krystaly i větší než 1 × 1 mm…
Odběratelé preferují jemnější cukr pro jeho snadnější rozpustnosti. Vyhovuje také výrobcům cukru. Umožní podstatné zkrácení doby varu, potřebnou pro větší velikost ‚zrna‘ a zvýšení denní výroby.

Cukr krystal http://www.hps­.cz/data/xinha/spe­cifikace_cukr_krys­tal.pdf
Cukr krupice http://www.hps­.cz/data/xinha/spe­cifikace_cukr_kru­pice.pdf
cukr moučka http://www.hps­.cz/data/xinha/spe­cifikace_cukr_mou­cka.pdf
/ nejméně 95% v rozmezí O,31 – 0,16/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.říjen 17:33

Podle tabulek je procentně stanoven pouze maximální obsah různých velikostí částic po třídění na sítech. Takže se může stát, že cukr označený jako krystal obsahuje vysoký podíl nejmenších částic na hranici limitu.
Změnilo se hodně, pamatuji krystaly i větší než 1 × 1 mm…
Odběratelé preferují jemnější cukr pro jeho snadnější rozpustnosti. Vyhovuje také výrobcům cukru. Umožní podstatné zkrácení doby varu, potřebnou pro větší velikost ‚zrna‘ a zvýšení denní výroby.

Cukr krystal http://www.hps­.cz/data/xinha/spe­cifikace_cukr_krys­tal.pdf
/nejméně 70% v rozmezí 1,00 – 0,4 mm/
Cukr krupice http://www.hps­.cz/data/xinha/spe­cifikace_cukr_kru­pice.pdf
/minimálně 60% v rozmezí O,63 – 0,16 mm, maximálně 5% 1,00 mm/
cukr moučka http://www.hps­.cz/data/xinha/spe­cifikace_cukr_mou­cka.pdf
/ nejméně 95% v rozmezí O,31 – 0,16 mm, maximálně 5% do O,4mm/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.říjen 19:40

Podle tabulek je procentně stanoven pouze maximální obsah různých velikostí částic po třídění na sítech. Takže se může stát, že cukr označený jako krystal obsahuje vysoký podíl nejmenších částic na hranici limitu.
Změnilo se hodně, pamatuji krystaly i větší než 1 × 1 mm…
Odběratelé preferují jemnější cukr pro jeho snadnější rozpustnosti. Vyhovuje také výrobcům cukru. Umožní podstatné zkrácení doby varu, potřebnou pro větší velikost ‚zrna‘ a zvýšení denní výroby.

Cukr krystal http://www.hps­.cz/data/xinha/spe­cifikace_cukr_krys­tal.pdf
/nejméně 70% v rozmezí 1,00 – 0,4 mm/
Cukr krupice http://www.hps­.cz/data/xinha/spe­cifikace_cukr_kru­pice.pdf
/minimálně 70% v rozmezí O,63 – 0,16 mm, maximálně 5% 1,00 mm/
cukr moučka http://www.hps­.cz/data/xinha/spe­cifikace_cukr_mou­cka.pdf
/ nejméně 95% v rozmezí O,31 – 0,16 mm, maximálně 5% do O,4mm/