Odpověděl/a – 9.říjen 10:33
Našla jsem jen hrubost tohoto krystalu.
CUKR KRYSTAL HRUBÝ 50 kg PP (hrubost 10)
http://www.znackova-krmiva.cz/cukr-sul/
–
Řepný rafinovaný cukr se na trh dodává:
krystalový – hrubý, polojemný, jemný a krupice, hygienicky balený
práškový – pudr a moučkový cukr
kostkový – kostkový, Bridž, moka a hygienicky balené kostky
homole a homoličky – především k vývozu
Odpověděl/a – 9.říjen 10:38
Jaký je rozdíl mezi krystalovým cukrem a krupicovým cukrem?
„Cukr krystal nejméně 70 % krystalů cukru má velikost 0,4 –
0,2 mm.
Cukr krupice nejméně 70 % krystalů cukru má velikost 0,16 – 0,8 mm a
maximálně 5 % krystalů cukru má velikost nad 1 mm
http://theses.cz/id/8bigl6/DVD/komplet_vyroba_C/vyroba_cukru_text_pro_ucitele.pdf
–
CUKR KRYSTAL HRUBÝ 50 kg PP (hrubost 10)
http://www.znackova-krmiva.cz/cukr-sul/
–
Řepný rafinovaný cukr se na trh dodává:
krystalový – hrubý, polojemný, jemný a krupice, hygienicky balený
práškový – pudr a moučkový cukr
kostkový – kostkový, Bridž, moka a hygienicky balené kostky
homole a homoličky – především k vývozu
Odpověděl/a – 11.říjen 19:16
Rozdíly mezi cukry
Obsahuje neméně 70 % cukru o velikosti krystalů 0,4 – 2,0 mm.
Obsahuje nejméně 70 % krystalů 0,16 – 0,8 a max 5 % nad 1 mm.
Vyrábí se mletím krystalů cukru na velikost menší než 0,4 mm (min
95 % částic cukru).
http://www.cukrovaryttd.cz/caste-otazky/caste-otazky/
http://theses.cz/id/8bigl6/DVD/komplet_vyroba_C/vyroba_cukru_text_pro_ucitele.pdf
–
CUKR KRYSTAL HRUBÝ 50 kg PP (hrubost 10)
http://www.znackova-krmiva.cz/cukr-sul/
–
Řepný rafinovaný cukr se na trh dodává:
krystalový – hrubý, polojemný, jemný a krupice, hygienicky balený
práškový – pudr a moučkový cukr
kostkový – kostkový, Bridž, moka a hygienicky balené kostky
homole a homoličky – především k vývozu