Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.říjen 10:23

Fyzikální vlastnosti cukru definuje vyhláška 76/2003 Sb. U krupice smí být max. 5% krystalů větších než 1 mm a nejméně 70% krystalů musí být v rozmezí 0,16–0,63 mm.
U krystali musí být minimálně 70% krystalů v rozmezí 0,4–1,0 mm. U moučky musí být max. 5% v rozmezí 0,4–0,63 mm a nejméně 95% do rozměru 0,31 mm.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.říjen 10:26

Fyzikální vlastnosti cukru definuje vyhláška 76/2003 Sb. U cukru krupice smí být max. 5% krystalů větších než 1 mm a nejméně 70% krystalů musí být v rozmezí 0,16–0,63 mm.
U cukru krystal musí být minimálně 70% krystalů v rozmezí 0,4–1,0 mm. U cukru moučka musí být max. 5% v rozmezí 0,4–0,63 mm a nejméně 95% do rozměru 0,31 mm.

Chemické vlastnosti určuje vyhláška 305/2004 Sb. a mikrobiologické parametry stanovuje nařízení komise /ES/ 2073/2005.