Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.září 20:07

Čert ví, co se mu honilo hlavou. Třeba si přišel jenom málo zajímavej, co my víme. Karlův most, hmm… teď bude bezpochyby hodně spjatej s tou Prahou.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.říjen 11:22

Čert ví, co se mu honilo hlavou. Třeba si přišel jenom málo zajímavej, co my víme. Karlův most, no, takže teď bude bezpochyby hodně spjatej s tou Prahou.
Byl to záměr, či to bude pouhá náhoda? Zřejmě nikdo neví. Atmosféra, při které je člověk obestřen tajemstvím, je právě tím, co na něj nenechá zapomenout.


Pak mně ještě přijde divná ta část „odešel“. Kam by šel? Nikdo nikam nepůjdem! Bez noh. Jednoduše hyneme- červi, smrad a pak NIC, finito.
Něco o tom vím, pánč na zahradě velmi často pálím ohně, v různých ročních obdobích, v různých částech dne, dělám to už dlouhá létas a nesmírně vše okolo toho vnímám právě proto, abych pochopil, co se „mnou“ bude, takže o proměnách hmoty a energie fakt vím svý ;), určitě mám nadpřirozený talent se do věci vcítit, jsem, čím chci být, vorvaňem, itongem, Evou i Vaškem, ale nejde mně simulovat žádný božstvo, ani andílek se nedaří, takže kdyby „tam“ „něco“ bylo, dávno, hodně dávno už bych si toho u ohně všim, to je jasný a klidně to odpřísáhnu, i bez laboratoře!

Tvrdím, že neodešel. Je po něm.