Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.září 19:39

Používám trochu hladké moudky, ta víc „lepí“!, takže lépe se spojí s bramborami a škrobem. Někdy přidávám místo moukyi drcené ovesné vločky.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.září 8:05

Používám trochu hladké moudky, ta víc „lepí“!, takže lépe se spojí s bramborami a škrobem. Někdy přidávám místo moukyi drcené ovesné vločky.

Čím méně mouky, tím jsou bramboráky křupavější.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.září 9:22

Používám trochu hladké moudky, ta víc „lepí“!, takže lépe se spojí s bramborami a škrobem. Někdy přidávám místo moukyi drcené ovesné vločky.

Čím méně mouky, tím více jsou bramboráky křupavější.

Dívala jsem se do receptů, názory se různí. V některých se píše, že na druhu mouky nezáleží.