Odpověděl/a – 12.září 19:39
Používám trochu hladké moudky, ta víc „lepí“!, takže lépe se spojí s bramborami a škrobem. Někdy přidávám místo moukyi drcené ovesné vločky.
Odpověděl/a – 13.září 8:05
Používám trochu hladké moudky, ta víc „lepí“!, takže lépe se spojí s bramborami a škrobem. Někdy přidávám místo moukyi drcené ovesné vločky.
Čím méně mouky, tím jsou bramboráky křupavější.
Odpověděl/a – 13.září 9:22
Používám trochu hladké moudky, ta víc „lepí“!, takže lépe se spojí s bramborami a škrobem. Někdy přidávám místo moukyi drcené ovesné vločky.
Čím méně mouky, tím více jsou bramboráky křupavější.
–
Dívala jsem se do receptů, názory se různí. V některých se píše, že
na druhu mouky nezáleží.