Odpověděl/a – 8.září 19:20
Žádné strachy, CO2 máme v celém těle, krvi a žaludku to taky neuškodí. Je to přirozený produkt alkoholového kvašení a to by bylo, abychom si nemohli po škopku hezky krknout. Ve Valhale a u asijských národů je hlasité krknutí po jídle a pití nejlepší pochvalou pro hostitele. Pokud bys chtěl dosáhnout stejného paskvilu jako neperlivé minerálky, musel bys ten CO2 z piva odstranit uměle, i vychlazená by to byla stejně jenom břečka.
Odpověděl/a – 8.září 19:22
Žádné strachy, CO2 máme v celém těle, krvi a žaludku to taky neuškodí. Je to přirozený produkt alkoholového kvašení a to by bylo, abychom si nemohli po škopku hezky krknout. Ve Valhale a u asijských národů je hlasité krknutí po jídle a pití nejlepší pochvalou pro hostitele (promiňte pane Špačku). Pokud bys chtěl dosáhnout stejného paskvilu jako neperlivé minerálky, musel bys ten CO2 z piva odstranit uměle, i vychlazená by to byla stejně jenom břečka.