Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.srpen 11:18

Na to nejlépe odpoví žena, která dítě nechce, považuji určitým způsobem za sobectví. Co by za to dala jiná žena, která po dítěti touží a není je to dopřámo. .

Setkala jsem se s různými názory.

Např.

Důvodem mohou být sobecké sklony ženy, kariéra, ekonomické problémy, neumí se postarat sama o sebe, natož o dítě, hrozící nebo skutečná nezaměstnanost,, obavy nést odpovědnost za výchovu, i nebo „hrozné“ geny – negativní chování matky, . strach o selhání, obava o budoucnost dětí

Někdy žena mateřství stále odkládá – třeba kvůli cestování, poznání světa, nenašla toho pravého – často je pozdě.

Říká se, že žena dobrovolně nenaplnila hlavní ženskou roli, necítla mateřský pud …

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.srpen 11:35

Na to nejlépe odpoví žena, která dítě nechce . Co by za dítě dala jiná žena, která po něm i touží a není jí to dopřámo. .

Setkala jsem se s různými názory.

Např.

Důvodem mohou být sobecké sklony ženy, lhostejnost, kariéra, ekonomické problémy, neumí se postarat sama o sebe, natož o dítě, hrozící nebo skutečná nezaměstnanost,, obavy nést odpovědnost za výchovu, i nebo „hrozné“ geny – negativní chování matky, . strach o selhání, snížení životní úrovně, ale třeba i obava o budoucnost dětí atd.

Někdy žena mateřství stále odkládá – třeba kvůli cestování, poznání světa, nenašla toho pravého – ditě nechce, pak už by je třeba chtěla, ale je pozdě. Takže někdy tvrdí, že po dítěti netoužila.

Myslím si, že některým ženám to nevadí a jiným vadí, některé to přiznají a jiné ne. Někdy se utěšují, když vidí v okoli problémové dítě, – než mít takové dítě, jsem ráda, že nenám žádné …

Každý je strůjcem svého štěstí a co za ně považuje …