Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.srpen 7:41

pokud by existovala nesmrtelnost měli bychom mnohem větší problémy k řešení. Celá planeta by se dramaticky přelidňovala, kontrolovaná porodnost by de fakto musela snížit počet narozených dětí na nulu a evoluce lidstva jako taková by se zcela zastavila. Následoval by nelítostný boj o nedostatečné přírodní zdroje, za pár desetiletí by planetu obývalo 12mld lidí a všichni by až na pár vyjímek chcípali hlady a nedostatkem základních surovin. O bytové krizi, energetické krizi a pod ani nemluvě … je dobře že nesmrtelnost neexistuje 🙂 byla by to katastrofa

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.srpen 7:42

pokud by existovala nesmrtelnost měli bychom mnohem větší problémy k řešení. Celá planeta by se dramaticky přelidňovala, kontrolovaná porodnost by de fakto musela snížit počet narozených dětí na nulu a evoluce lidstva jako taková by se zcela zastavila. Následoval by nelítostný boj o nedostatečné přírodní zdroje, za pár desetiletí by planetu obývalo 12mld lidí a všichni by až na pár vyjímek chcípali hlady a nedostatkem základních surovin. O bytové krizi, energetické krizi a pod ani nemluvě … je dobře že nesmrtelnost neexistuje 🙂 byla by to katastrofa.

Uvažovat o tom zda by se trest na doživotí překlasifikoval na trest na neurčito s minimální délkou 50 let je opravdu už zanedbatelné téma v takové situaci.