Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.srpen 19:35

A co ti v tom brání ? Je to snadné, zakoupíš někde ve vhodné lokalitě dostatečně velký pozemek a na něm si můžeš žít. Poplatky a daně které jsou nutné a které platí všichni ostatní dané země, budeš muset platit taky. Na to si budeš muset našetřit, vydělat nebo sehnat sponzora. Pokud to přece jenom platit nechceš, musíš si pozemek najít ve státě, kde neni nutno nic platit. Takových států je však poměrně málo.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.srpen 20:35

A co ti v tom brání ? Je to snadné, zakoupíš někde ve vhodné lokalitě dostatečně velký pozemek a na něm si můžeš žít. Poplatky a daně které jsou nutné a které platí všichni ostatní dané země, budeš muset platit taky. Na to si budeš muset našetřit, vydělat nebo sehnat sponzora. Pokud to přece jenom platit nechceš, musíš si pozemek najít ve státě, kde neni nutno nic platit. Takových států je však poměrně málo.
Možná nepotřebuješ, ale systém už do tebe investoval, tak očekává že mu něco vrátíš /dostávali rodiče na tebe přídavky, vystudoval jsi, zdravotníctví jsi měl ty i tví rodiče zdarma. / Neni se čemu divit,
Že neznáš řádný stát kde by se musely platit daně? To mne překvapuje. Já zase neznám žádný, kde by se platit nemusely až na vyjímky.