Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.srpen 13:08

Špatná nálada nemá vliv na délku života ani na rakovinu, to bylo již vědecky dokázáno. Rakovinu vyvolávají kancerogenní látky a také látky mutagenní nebo vytvářející volné kyslíkové radikály. Krátce po tom, co Denham Harman objevil v roce 1961 volné kyslíkové radikály, začaly být potraviny urychlující stárnutí masivně propagovány v televizi. Dnes si bez nich již nedokážeme představit zdravou výživu.

Které to jsou, napadne vás otázka? To je přece jasné, jsou to potraviny, které jsou předražené, módní, lidé je chtějí kupují si je i za cenu velkých výdajů, protože se domnívají, že spasí jejich zdraví. A hlavně jsou v televizi a na internetu. Aspoň jednu vám tady vyjmenuju: Ryby, např. tuňáci. A dále vysokosacharidové sušenky.

http://stalem­ladi.cz/tucna-strava-puvodce-civilizacnich-chorob-nebo-dlouhovekosti/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.srpen 13:19

Špatná nálada nemá vliv na délku života ani na rakovinu, to bylo již vědecky dokázáno. Zkracovat život a vyvolávat rakovinu může dlouhodobý stress, například, když se soudíte o peníze jako Altner. Rakovinu vyvolávají kancerogenní látky a také látky mutagenní nebo vytvářející volné kyslíkové radikály.

Krátce po tom, co Denham Harman objevil v roce 1961 volné kyslíkové radikály, začaly být potraviny urychlující stárnutí masivně propagovány v televizi. Dnes si bez nich již nedokážeme představit zdravou výživu.

Které to jsou, napadne vás otázka? To je přece jasné, jsou to potraviny, na které běží reklama a často se probírají na internetu. Bývají předražené, módní, lidé je chtějí a kupují si je i za cenu velkých výdajů, protože se domnívají, že spasí jejich zdraví. Aspoň jednu vám tady vyjmenuju: Ryby, např. tuňáci a nebo vysokosacharidové sušenky.

Přečtěte si článek o potravinách zkracujících život http://stalem­ladi.cz/tucna-strava-puvodce-civilizacnich-chorob-nebo-dlouhovekosti/