Odpověděl/a – 31.červenec 12:15
Velmi zjednodušeně by se dalo říci, že může být.
Pokud pomineme informace z článku, dnešní chléb je převážně pšenicný
a současná pšenice je spíše „bakelit“ .)
Pečení není ideální forma přípravy pokrmů, chlebová kůrka je nezdravá
pochoutka (to je obecně známo).
Výzkum ů na toto téma se pravděpodobně nedičkáme. Zemí, kde se konzumuje
chléb v takové podobě a četnosti jako u nás, ve světě mnoho není.
To, že se pohybujeme na přední příčce v rakovině střev má své kořeny
v nevhodné/časté konzumaci některých potravin a hlavně jejich nezdravých
kombinací během jednoho jídla z ohledem na biochemické pochody v našem
těle. Též absenci některých vitamínů, prvků, omega 3 apod.
Odpověděl/a – 31.červenec 12:21
Velmi zjednodušeně by se dalo říci, že může být.
Pokud pomineme informace z článku, dnešní chléb je převážně pšenicný
a současná pšenice je spíše „bakelit“ .)
Pečení není ideální forma přípravy pokrmů, chlebová kůrka je nezdravá
pochoutka (to je obecně známo).
Výzkum ů na toto téma se pravděpodobně nedičkáme. Zemí, kde se konzumuje
chléb v takové podobě a četnosti jako u nás, ve světě mnoho není.
To, že se pohybujeme na přední příčce v rakovině střev má své kořeny
v nevhodné/časté konzumaci některých potravin a hlavně jejich nezdravých
kombinací během jednoho jídla z ohledem na biochemické pochody v našem
těle. Též absenci některých vitamínů, prvků, omega 3 apod.
Kvalitní, ZP hrazená lékařská péče nás udržuje při životě do
poměrně vysokého věku, přežívají i „slabé kusy“, které by se jinak
nedočkali ani dospělosti či důchodu 🙂