Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.červenec 19:38

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.červenec 20:08

Visegrád by se měl domluvit a pohrozit odchodem z EU, aby se dalo naprosto jasně najevo, že diktát EU nemůže být bezbřehý byť si za to můžeme částečně sami přijetím Lisabonské smlouvy. Že nám hrozí sankcemi… tak v tom takový problém nevidím. Je sice pravdou, že z peněz EU bylo financováno spoustu dobrých projektů, ale na druhou stranu také spoustu zbytečně předražených a nepotřebných projektů, a to ani nechci hovořit o tom kolik lidí okolo se na tom všem přiživuje i prostřednictvím trestné činnosti.

Co se samotných uprchlíků týká, tak vůbec nechápu jak je možné, že někdo kdo je do Evropy pozval následně chce, abychom si jich část nastěhovali domů. Je to jako bych na návštěvu pozval padesát lidí a následně obcházel sousedy, že někteří u nich budou spát..... tak to opravdu ne!
Většina uprchlíků překročila hranice nelegálně – porušila příslušné předpisy a my se na to tváříme, že je to OK. Většinou se jedná o muže ve věku do 35 let...... tak přemýšlím pokud jich je dnes milion a půl či možná dva miliony (to jen odhaduji zprávy moc nesleduji), tak se jedná řekněme o milion mužů schopných bojovat..... Dle tajných služeb bylo před rokem cca jen 25.000 a 32.000 bojovníků IS, tak proč si svou svobodu nevybojovali sami..... asi je to proto, protože neexistuje žádný radikální islám. Myslí, že velmi poučný je dokument České televize Já muslim infiltrace. Proti tomu protestovala Saudská arábie, a proto již nebyl žádný druhý díl, byť materiálu bylo dost. S hlavní představitelem bylo natočeno video o deset let později (je to někde na youtoube) Když jsou všichni tak umírnění, proč se i děti umírněných muslimů učí jména džihádistů jako hrdinů, a to i u nás.

V této věci mě také velmi uráží pokud jsou lidé, kteří mají obavu z těchto přistěhovalců, označováni za rasisty apod a názor a obava velké části společnosti je tak naprosto přehlížena. V každém případě tento boj už Evropa dávno prohrála, protože v Belgii nebo v Nizozemí (už to nevím jistě) se rodí každé druhé dítě muslimským rodičům. Je tedy zřejmé, že dojde k situaci kdy v těchto zemích bude dříve či později většina muslimů, a to i s ohledem na Evropanů. Až jich bude většina tak samozřejmě demokraticky prosadí právo šarija ….. A to nechci ani hovořit o programech jako je Euromed, který počítal dle The Daily Express z 11. října 2008 s 56 miliony muslimských migrantů, tento projekt se měl připravovat prý dvacet let. Věděli jste to?

Základem projektu „Euro-Med“ je dohoda o euro-středomořském partnerství z Barcelony v listopadu 1995. Podepsaly ji všechny tehdejší členské státy EU plus Maroko, Alžírsko, Tunisko, Egypt, Jordánsko, Palestina, Sýrie, Libanon, Turecko a Izrael. Lisabonskou smlouvou její platnost přešla automaticky i na nové členy EU.