Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.červenec 10:34

Možná, že kdysi lidem v úspěchu skutečně bránil politický systém republiky, ovšem dnes jsou to jednoznačně silnější, kdo ti brání ve svobodě, resp. v úspěchu.
Zvláště, je-li člověk třeba pisálkem, tak není v otázce kondice příliš kovaný, jelikož je slabý v ramenou. Poslední dny jsem nějak ochablý a to nejsem ani schopný psát příliš!
Ale pěkně jsi tu otázku formuloval ;)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.březen 14:02

Možná, že kdysi lidem v úspěchu skutečně bránil politický systém republiky, ovšem dnes jsou to jednoznačně silnější, kdo ti brání ve svobodě, resp. v úspěchu.
Zvláště, je-li člověk třeba pisálkem, není v otázce kondice příliš kovaný, jelikož je slabý v ramenou. Čili v ťukání do klávesnice spatřuje možný úspěch, ale chřadne a chřadne. Kondice- základ vlastní existence jde do kytek. Poslední dny jsem nějak ochablý a to příliš nepíši. Co si budem, zkrátka intelekt se na fyz. zdraví také hodně podepíše.

Dále by od tebe bylo hezké definovat zde úspěch v životě, ať víme, na co odpovídýme. Zatím je tedy celý příspěvek hodně o práci a mezi prací a úspěchem v životě lze spatřovat propast hlubokou. Vytváření přebytku, nadhodnot, to vše může v méně prozíravém jednotlivci nabudit dojem jakéhosi úspěchu, jenže pro prosperitu našeho světa je PRÁVĚ TENTO postup zásadně devastující. A proto hodně štěstí úspěšným podnikatelům. Budou jej potřebovat v momentě, kdy na tyto moudra sami přijdou. V tý době už totiž bude dávno pozdě NEJEN pro méně úspěšné či spíše nevinné, nýbrž pozdě bude pro všechny.

A tímto bych chtěl poděkovat nejen papírnám, ale zvláště pak těžařským společnostem: Díky vám za úspěšné pokácení každého jednoho stromu, který měl neoddiskutovatelný vliv na změnu klimatu! Díky za vaše devastující úspěchy s těžkou technikou přímo v terénu!

Dále děkuji všem úspěšným z dřevodělných závodů: Díky za každý vyrobený kousek LUXUSNÍHO nábytku z masivu, který se nám „méně úspěšným“ do našich příbytků nikdy nedostane. Díky za vaši šetrnou likvidaci použitých chemikálií řezením v tocích!

A v neposlední řadě DÍKY všem ÚSPĚŠNÝM konzumentům! A těm nejvíce. Díky všem právníkům za jejich kanceláře z masivu! Jako „úspěšní“ ani nepočítejte s cestou do pekel.

Díky sesednizkola za způsob jeho smýšlení.

Díky vám všem! ;)

(Otec Tereza)