Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.červenec 14:24

Je přirozenou vlastností psa, že štěká. Některý méně, některý více. Pokud by byl štěkot velmi silný, a překonával stanovené normy pro hluk, můžete si nechat udělat měření hluku a na základě toho měření si stěžovat třeba na obecním, či městském úřadě. Pochybuji však, že štěkot by byl tak silný. Jinak si neni na co stěžovat. Noční klid je od 22 hodin do šesté hodiny ranní. U mých sousedů štěká pes i v noci. Je několik možností jak se s tím vyrovnat. Uvědomit si, že je to přirozené že pes štěká a nevšímat si toho. Další možností je pořídit si chránič sluchu. Krajním řešením je potom odstěhovat se a modlit se, aby si nový soused nepořídil psa.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.červenec 14:29

Je přirozenou vlastností psa, že štěká. Některý méně, některý více. Pokud by byl štěkot velmi silný, a překonával stanovené normy pro hluk, můžete si nechat udělat měření hluku a na základě toho měření si stěžovat třeba na obecním, či městském úřadě. Pochybuji však, že štěkot by byl tak silný. Jinak si neni na co stěžovat. Noční klid je od 22 hodin do šesté hodiny ranní. U mých sousedů štěká pes i v noci. Je několik možností jak se s tím vyrovnat. Uvědomit si, že je to přirozené že pes štěká a nevšímat si toho. Další možností je pořídit si chránič sluchu. Krajním řešením je potom odstěhovat se a modlit se, aby si nový soused nepořídil psa.
https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/co-mam-delat-se-strasnym-kravalem-od-sousedovych-psu-jejich-stekot-je-neunosny-a-skoro-vzdy-zbytecny-domluva-nejde
https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/muze-byt-stekot-psa-povazovan-za-ruseni-nocniho-klidu