Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.červen 10:33

Danina 65 to vystihla.
Když nebyly seriály od Dietla byly „Tři chlapi v chalupě“ nebo „Babiččina krabička“ od režiséra Zdeňka Podskalského, či „Ta naše písnička česká“. Myslím že to byly opravdu první seriály v naší TV. Tyto seriály a další programy ( na př. silvestrovské) vysoce překračovaly svojí uměleckou úrovní ty dnešní bezduché americké.
Žil jsem na vesnici a vesnice těmito seriály žila!! a nejenom seriály.
Existovaly krásné ruské kreslené filmy pro děti a komunisti v nich nebyli. Viz. " Jen počkej zajíci" a starší. Nakonec „Mrazík“, ten se dává dodnes na celém světě. Keplere jako obvykle.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.červen 10:37

Danina 65 to vystihla.
Když nebyly seriály od Dietla byly „Tři chlapi v chalupě“ nebo „Babiččina krabička“ od režiséra Zdeňka Podskalského, či „Ta naše písnička česká“. Myslím, že to byly opravdu první seriály v naší TV. Tyto seriály a další programy ( na př. silvestrovské) vysoce překračovaly svojí uměleckou úrovní ty dnešní bezduché, americké, ale i naše.
Žil jsem na vesnici a vesnice těmito seriály žila!! a nejenom seriály.
Existovaly krásné ruské kreslené filmy pro děti a komunisti v nich nebyli. Viz. " Jen počkej zajíci" a starší. Názvy si nepamatuji, ale chodil jsem na ně do kina. Nakonec „Mrazík“, ten se dává dodnes na celém světě.
Keplere jako obvykle.