Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.červen 11:52

Toto je anonymní poradna, takže o uživatelích se dá zjistit jen to sami uvedou do svého profilu (pokud vůbec něco uvedou) a co sami na sebe prozradí. Podle „kvality“ otázek se dá odhadovat, že je tady hodně „teens“, ba i školou povinných až po zasloužilé dědky jako jsem já, I 70 + se najdou. Nejstarší účastnice tady měla 87 let, ale už se odmlčela. Odbornost: od „jánicnevím“ až po doktora věd. Některým odpovědím se věřit dá, některým ne, ale ta první skupina myslím převažuje. Ještě jsou tady taky specialisté, kteří odpovídají, aniž by přinesl nějakou informaci a doufají v nějaký ten bodík. Dokonce jsou schopni své konkurenty napráskat. Zvláštní poděkování v diskuzi velmi potěší, ale jinak se spíše očekává poděkování palečkem. Což zvláště mladí zde skoro nedělají (ale pár čestných výjimek tu je). Bránit se nesmyslům zde je nemožné, nejlíp je prostě ignorovat a musíš se smířit i s tím, že bodování je nespravedlivé.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.červen 11:58

Toto je anonymní poradna, takže o uživatelích se dá zjistit jen to, co sami uvedou do svého profilu (pokud vůbec něco uvedou) a co sami na sebe prozradí. Podle „kvality“ otázek se dá odhadovat, že je tady hodně „teens“, ba i školou povinných až po zasloužilé dědky jako jsem já, i 70 + se najdou. Nejstarší účastnice tady měla 87 let, ale už se odmlčela. Odbornost: od „jánicnevím“ až po doktora věd. Některým odpovědím se věřit dá, některým ne, ale ta první skupina myslím převažuje. Ještě jsou tady taky specialisté, kteří odpovídají, aniž by přinesli nějakou informaci, a doufají v nějaký ten bodík. Dokonce jsou schopni své konkurenty napráskat. Zvláštní poděkování v diskuzi velmi potěší, ale jinak se spíše očekává poděkování palečkem. Což zvláště mladí zde skoro nedělají (ale pár čestných výjimek tu je). Bránit se nesmyslům zde je nemožné, nejlíp je prostě ignorovat a musíš se smířit i s tím, že bodování je nespravedlivé.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.červen 11:58

Toto je anonymní poradna, takže o uživatelích se dá zjistit jen to sami uvedou do svého profilu (pokud vůbec něco uvedou) a co sami na sebe prozradí. Podle „kvality“ otázek se dá odhadovat, že je tady hodně „teens“, ba i školou povinných až po zasloužilé dědky jako jsem já, I 70 + se najdou. Nejstarší účastnice tady měla 87 let, ale už se odmlčela. Odbornost: od „jánicnevím“ až po doktora věd. Některým odpovědím se věřit dá, některým ne, ale ta první skupina myslím převažuje. Dobrá odpověď se pozná i podle toho, že je podložená solidním odkazem. Ještě jsou tady taky specialisté, kteří odpovídají, aniž by přinesl nějakou informaci a doufají v nějaký ten bodík. Dokonce jsou schopni své konkurenty napráskat. Zvláštní poděkování v diskuzi velmi potěší, ale jinak se spíše očekává poděkování palečkem. Což zvláště mladí zde skoro nedělají a považují často kvalitní odpovědi za samozřejmost (ale pár čestných výjimek tu je). Bránit se nesmyslům zde je nemožné, nejlíp je prostě ignorovat a musíš se smířit i s tím, že bodování je nespravedlivé.