Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.červen 11:30

Nikdo to nikdy nesledoval, nikdo nevytvořil statistiku a pokud budeš chtít něco podobného vytvořit ty, nezískáš potřebné informace. Záleží na tobě zda budeš věřit a do jaké míry.Chybným a nesmyslným odpovědím se můžeš bránit buď tím, že sem nebudeš chodit, nebo si budeš umět mezi příspěvky vybrat ten správný.
Bodování a počet bodů neurčuje stupeň správnosti odpovědi. Někdo neboduje vůbec, někdo bodem ohodnotí správnou odpověď, jiný bodem poděkuje. Někdo boduje podle sympatií, někdo jen oplatí body které dostane, jiní získají body podvodným způsobem. Pokud budeš sledovat, příjdeš na to, že někomu stačí pět odpovědí za den, aby poskočil třeba o 60 bodů.
Takto jsou stanoveny podmínky a záleží jen na tobě, zda je budeš využívat a respektovat a nebo nikoli.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.červen 11:57

Nikdo to nikdy nesledoval, nikdo nevytvořil statistiku, a pokud budeš chtít něco podobného vytvořit ty, nezískáš potřebné informace. Záleží na tobě, zda budeš věřit a do jaké míry. Chybným a nesmyslným odpovědím se můžeš bránit buď tím, že sem nebudeš chodit, nebo si budeš umět mezi příspěvky vybrat ten správný.
Bodování a počet bodů neurčuje stupeň správnosti odpovědi. Někdo neboduje vůbec, někdo bodem ohodnotí správnou odpověď, jiný bodem poděkuje. Někdo boduje podle sympatií, někdo jen oplatí body, které dostane, jiní získají body podvodným způsobem. Pokud budeš sledovat, příjdeš na to, že někomu stačí pět odpovědí za den, aby poskočil třeba o 60 bodů.
Takto jsou stanoveny podmínky a záleží jen na tobě, zda je budeš využívat a respektovat, anebo nikoli.