Odpověděl/a – 28.květen 14:23
Nejepší je sádlo. Já je nemůžu, takže používám do těsta olej, na potírání máslo. Ze samého máslo jsou buchty tužší. .
Na půl kg mouky dávám 3 – 4 žloutky a 100 g tuku.
–
Kdysi jsem tento recept dostala od bývalé zámecké kuchařky. TK němu
píše. .
Honzovy buchty musí plavat. v tuku – staré babičkovské moudro. Buchty nasáknou tuk a jsou krásně vláčné. Platí pro všechna kynutá těsta.
Každý považuje svůjh recept za ten nej.
Odpověděl/a – 28.květen 15:39
Nejepší je sádlo. Já je nemůžu, takže používám do těsta olej, na potírání máslo. Ze samého másla jsou buchty tužší, ale voňavé..
Na půl kg mouky dávám 3 – 4 žloutky a 100 g tuku.
–
Kdysi jsem tento recept dostala od bývalé zámecké kuchařky. Ta kv
němu dodává
Honzovy buchty musí plavat. v tuku – staré babičkovské moudro. Buchty nasáknou tuk a jsou krásně vláčné. Platí pro všechna kynutá těsta.
Každý považuje svůj recept za ten nej. Proti gustu …