Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.květen 14:23

Nejepší je sádlo. Já je nemůžu, takže používám do těsta olej, na potírání máslo. Ze samého máslo jsou buchty tužší. .

Na půl kg mouky dávám 3 – 4 žloutky a 100 g tuku.

Kdysi jsem tento recept dostala od bývalé zámecké kuchařky. TK němu píše. .

Honzovy buchty musí plavat. v tuku – staré babičkovské moudro. Buchty nasáknou tuk a jsou krásně vláčné. Platí pro všechna kynutá těsta.

Každý považuje svůjh recept za ten nej.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.květen 15:39

Nejepší je sádlo. Já je nemůžu, takže používám do těsta olej, na potírání máslo. Ze samého másla jsou buchty tužší, ale voňavé..

Na půl kg mouky dávám 3 – 4 žloutky a 100 g tuku.

Kdysi jsem tento recept dostala od bývalé zámecké kuchařky. Ta kv němu dodává

Honzovy buchty musí plavat. v tuku – staré babičkovské moudro. Buchty nasáknou tuk a jsou krásně vláčné. Platí pro všechna kynutá těsta.

Každý považuje svůj recept za ten nej. Proti gustu …