Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.duben 16:18

Lékařská věda nezná způsob, jak zpomalit stárnutí, ani navrátit stáří. Není to jejím posláním. Právě ušní a oční degenerace jsou diagnózy kdy můžete účinek léků proti stárnutí přímo slyšet a vidět. Změna je zaregistrovatelná. Ale léky proti nejsou stejné jako léky v medicíně, kdy každý lék něco dělá, působí na nějaké receptory. Ani neexistuje nejlepší lék proti stárnutí. To je několikafázový proces, a proto k prodloužení mládí je třeba naráz užívat několik léků, jinak ani nedojde k účinku.
Často se stává, že si lidi slyšeli, že nějaká látka zpomaluje stárnutí, Představují si, že si vyberou jeden, co je jim nejsympatičtější. A tak koupili nějaký přírodní lék, a nadávají, že jim to neúčinkuje. Takoví lidé asi nebudou nikdy spokojení. Proti stárnutí účinkuje jen kombinace chemických syntetických látek. Rozhodně nemají lahodnou ovocnou chuť. Jsou trpké a hořké.
Při dnešním stupni poznání jsme rádi, že se s ohromným množstvím přípravků dá prodloužit život na 300%. Konkrétně to znamená, že abyste si prodloužili život o 10 let, musíte 15 let užívat desítky pilulek. Když jste se ptal na tinnitus, znamená to užívat tak dlouho, dokud chcete slyšet. Je to proto, že neexistuje žádný gen stárnutí, který by se dal vypnout. Jelikož stárnutí je otrava kyslíkem, nemůžete ani jed z těla odstranit, či detoxikovat, jak nabízejí všelijací podvodníci.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.duben 16:23

Lékařská věda nezná způsob, jak zpomalit stárnutí, ani navrátit stáří. Není to jejím posláním. Právě ušní a oční degenerace jsou diagnózy kdy můžete účinek léků proti stárnutí přímo slyšet a vidět. Změna je zaregistrovatelná. Ale léky proti nejsou stejné jako léky v medicíně, kdy každý lék něco dělá, působí na nějaké receptory. Vy docílíte zlepšení tinnitu, když budete polykat účinné léky proti stárnutí, takové, které prodlužují život alespoň na 200%, dvojnásobek.