Odpověděl/a – 24.duben 19:15
Jak píše gecco, chutný hovězí vývar (12l) v papiňáku
neuděláš.
Gulášek na plotně je mnohem chutnější než vyvařené maso z papiňáku
jako „fusekle“ Příprava je rychlá, však na úkor kvality.
Brambory vařím zdravě, jako naše babičky, tak se nezdržuji
z odfukováním Papinova hrnce. „Blafů“ z tohoto hrnce jsme se
v 80. navařili dosti…
V MW pokrm neohřívám, hlavně proto, že mi pak nechutná a je brzy studený..
Za moderní technologie v kuchyni považuji zcela jiné spotřebiče a
pomocníky, než uvedené v anketě. Vhodné zejména k dietnímu vaření.
Konvektomat nemám, indukci také ne.
Proti sušičkám, pekárnám nemám námitky (křížaly sušené u kamen jsou
však lahůdkové). 🙂
Mixer mixuje, struhadlo strouhá, šlehač šlehá … robota nemám (nevejde
se ;)).
Odpověděl/a – 25.duben 9:54
Jak píše gecco, chutný hovězí vývar (12l) v papiňáku
neuděláš.
Gulášek na plotně je mnohem chutnější než vyvařené maso z papiňáku
jako „fusekle“ Příprava je rychlá, však na úkor kvality.
Brambory vařím zdravě, jako naše babičky, tak se nezdržuji
z odfukováním Papinova hrnce. „Blafů“ z tohoto hrnce jsme se
v 80. letech navařili dosti…
V MW pokrm neohřívám, nechutná mi a je brzy studený..
Za moderní technologie v kuchyni považuji zcela jiné spotřebiče a
pomocníky, než uvedené v anketě. Vhodné zejména k dietnímu vaření.
Konvektomat nemám, indukci také ne.
Proti sušičkám, pekárnám nemám námitky (křížaly sušené u kamen jsou
však lahůdkové). 🙂
Mixer mixuje, struhadlo strouhá, šlehač šlehá … robota nemám (nevejde
se ;)).