Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.duben 19:15

Jak píše gecco, chutný hovězí vývar (12l) v papiňáku neuděláš.
Gulášek na plotně je mnohem chutnější než vyvařené maso z papiňáku jako „fusekle“ Příprava je rychlá, však na úkor kvality.
Brambory vařím zdravě, jako naše babičky, tak se nezdržuji z odfukováním Papinova hrnce. „Blafů“ z tohoto hrnce jsme se v 80. navařili dos­ti…

V MW pokrm neohřívám, hlavně proto, že mi pak nechutná a je brzy studený..

Za moderní technologie v kuchyni považuji zcela jiné spotřebiče a pomocníky, než uvedené v anketě. Vhodné zejména k dietnímu vaření. Konvektomat nemám, indukci také ne.
Proti sušičkám, pekárnám nemám námitky (křížaly sušené u kamen jsou však lahůdkové). 🙂
Mixer mixuje, struhadlo strouhá, šlehač šlehá … robota nemám (nevejde se ;)).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.duben 9:54

Jak píše gecco, chutný hovězí vývar (12l) v papiňáku neuděláš.
Gulášek na plotně je mnohem chutnější než vyvařené maso z papiňáku jako „fusekle“ Příprava je rychlá, však na úkor kvality.
Brambory vařím zdravě, jako naše babičky, tak se nezdržuji z odfukováním Papinova hrnce. „Blafů“ z tohoto hrnce jsme se v 80. letech navařili dosti…

V MW pokrm neohřívám, nechutná mi a je brzy studený..

Za moderní technologie v kuchyni považuji zcela jiné spotřebiče a pomocníky, než uvedené v anketě. Vhodné zejména k dietnímu vaření. Konvektomat nemám, indukci také ne.
Proti sušičkám, pekárnám nemám námitky (křížaly sušené u kamen jsou však lahůdkové). 🙂
Mixer mixuje, struhadlo strouhá, šlehač šlehá … robota nemám (nevejde se ;)).