Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.duben 0:04

Cukr sám o sobě moc zdravý není, na druhou stranu – na něco umřít musíš, ne??
___
Ale – ty máš nějaké info o nesnášenlivosti vývaru/výluhu otropestřece a cukru???
Nebo jen tak vymýšlíš howěziny??
___
Mimochodem – zda ti čaj „pomůže“ ti tady nikdo neřekne – ptej se toho, kdo ti čaj naordinoval…
Ty sám – se svými neznalostmi, by sis neměl vymýšlet nic…

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.duben 0:51

Cukr sám o sobě moc zdravý není, na druhou stranu – na něco umřít musíš, ne??
___
Ale – ty máš nějaké info o nesnášenlivosti vývaru/výluhu otropestřece a cukru???
Nebo jen tak vymýšlíš howěziny??
___
Mimochodem – zda ti čaj „pomůže“ ti tady nikdo neřekne – ptej se toho, kdo ti čaj naordinoval…
Ty sám – se svými neznalostmi, by sis neměl vymýšlet nic…
_____________­________________________­_____________________
„chceš, aby ti to pomohlo“…
Tak já to zkusím ještě jednou – doufám, že si to přečteš a pochopíš (snad!!!).

  1. nikdo tady neví, zda ti to či ono pomůže, protože nikdo z nás neví, co ti je
  2. silymarin nemá s cukrem problém – ale ty jej mít můžeš (což ale my nevíme*)
  3. někdo ti ten čaj naordinoval – tak se zeptej jeho, nebo si myslíš, že to máš pít pro srandu králíkům???

___
*) do bylinkových čajů se – obvykle, nepřidává nic – ani cukr, ani citron, ani med… – a zejména proto, aby nedošlo k reakci ´nemocného´ organismu na tu přidanou látku

Bylinkové čaje by měly být podávány a požívány na základě znalosti toho bylinkáře či lékaře (na základě vědomosti o bylině i tobě!!!) – ne na základě toho, co ti chutná nebo nechutná.
Pokud piješ čaje jen tak, ideálně nějaké na doporučení ´z netu´ , klidně si tam přimíchej , co se ti zamane – třeba slepičince…