Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.březen 10:06

Ano. Já si ale dělám kefír sám z tibetské houby. Odkaz na její popis a účinky přikládám. V mrazáku se dá, pokud ji nechci stále používat, uchovat i několik let.
Na přípravu se dá používat, bez problémů, i trvanlivé mléko. Oproti běžné „kyšce“, která se z tohoto mléka nedá vykvasit, tato houba to zvládne bez problémů a zákys-kefír je výborný.
http://www.uspesna-lecba.cz/

Zdroj: http://www.uspesna-lecba.cz/…

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.březen 10:14

Ano. Já si ale dělám kefír sám z tibetské houby. Odkaz na její popis a účinky přikládám. V mrazáku se dá, pokud ji nechci stále používat, uchovat i několik let.
Na přípravu se dá používat, bez problémů, i trvanlivé mléko. Oproti běžné „kyšce“, která se z tohoto mléka nedá vykvasit, tato houba to zvládne bez problémů a zákys-kefír je výborný.
http://www.uspesna-lecba.cz/
Doplňuji.
Pokud se neotevře přímo, najdi si v přehledu „Tibetská houba-elixír mládí“.

Zdroj: http://www.uspesna-lecba.cz/…