Odpověděl/a – 25.březen 10:06
Ano. Já si ale dělám kefír sám z tibetské houby. Odkaz na její popis
a účinky přikládám. V mrazáku se dá, pokud ji nechci stále používat,
uchovat i několik let.
Na přípravu se dá používat, bez problémů, i trvanlivé mléko. Oproti
běžné „kyšce“, která se z tohoto mléka nedá vykvasit, tato houba to
zvládne bez problémů a zákys-kefír je výborný.
http://www.uspesna-lecba.cz/…
Zdroj: http://www.uspesna-lecba.cz/…
Odpověděl/a – 25.březen 10:14
Ano. Já si ale dělám kefír sám z tibetské houby. Odkaz na její popis
a účinky přikládám. V mrazáku se dá, pokud ji nechci stále používat,
uchovat i několik let.
Na přípravu se dá používat, bez problémů, i trvanlivé mléko. Oproti
běžné „kyšce“, která se z tohoto mléka nedá vykvasit, tato houba to
zvládne bez problémů a zákys-kefír je výborný.
http://www.uspesna-lecba.cz/…
Doplňuji.
Pokud se neotevře přímo, najdi si v přehledu „Tibetská houba-elixír
mládí“.
Zdroj: http://www.uspesna-lecba.cz/…