Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.březen 8:01

To je právě to, na čem exekutoři parazitují. Lidé se domnívají, že nikomu nic nedluží a to, že exekutoři a právníci parazitují je skutečnost. Když např. někdo dluží 4roky nedoplatek ve výši 1kč, tak posílat pro onu částku exekutora není nic jiného, než nelidský, výnosný byznys, i kdyby se jednalo o dlužnou částku 100kč.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.březen 8:09

To je právě to, na čem exekutoři parazitují. Lidé se domnívají, že nikomu nic nedluží a to, že exekutoři a právníci parazitují je skutečnost. Když např. někdo dluží 4roky nedoplatek ve výši 1kč, tak posílat pro onu částku exekutora není nic jiného, než nelidský, výnosný byznys, i kdyby se jednalo o dlužnou částku 100kč. Štěstí má jen ten, kdo může prokázat svoji bezdlužnost, a to se bohužel stává málokdy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.březen 9:09

To je právě to, na čem exekutoři parazitují. Lidé se domnívají, že nikomu nic nedluží, a to, že exekutoři a právníci parazitují, je skutečnost. Když např. někdo dluží 4 roky nedoplatek ve výši 1 kč, tak posílat pro onu částku exekutora není nic jiného než nelidský, výnosný byznys, i kdyby se jednalo o dlužnou částku 100 Kč. Štěstí má jen ten, kdo může prokázat svoji bezdlužnost, a to se bohužel stává málokdy.