Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.březen 19:40

Já jsem to psal asi 5 minut potom, co se tu zavedlo u smazaných otázek i jméno kdo otázku nahlásil, že je to pěknej nesmysl, že se tu jen lidi budou mstít, a jako vždycky jsem měl pravdu.

Admin si ve své dětské naivitě myslel, když se tu nahlašovali otázky do aleluja, že si tím ulehčí práci, že když tam zveřejné nicky, že si lidé dvakrát rozmyslí nahlášení něčí otázky, a on toho nebude muset tolik kontrolovat, ale když chce někdo nahlásit otázku, tak ji prostě nahlásí, založí si jinej profil a nahlásí ji tak, takže tohle opatření poradny mělo jedinej efekt, vyvolávat spory a pomsty.

Bravo poradno, bravvvo! A chtělo by to více reklam, mně včera na půl hodiny spadnul adblock, a ještě pořád je vidět na text, když čtu idpovědi, a taky na tlačítkách ještě nejsou reklamy, to by chtělo nějak napravit. Třeba tady vpravo, jak je „Celkový žebříček“ tak místo to slovo „žebříček“ by mohlo být klikatelné jako odkaz do nějakého obchodu kde prodávají žebříky, a tady jak je to velké žluté tlačítko ODESLAT, když píšu odpověď, tak tam je moc žlutého prýdného místa, takže tlačítko buď oříznout na polovic a vrazit tam malej banýrek místo té odstraněné plochy, a nebo tam to tlačítko nechat, ale přidal bych tam v rohu ještě takovou malou modrou trumpetku, a když by člověk odesílal odpověď, tak by ho to zároveň s tím přesměrovalo i na stránky české pošty.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.březen 19:45

Já jsem to psal asi 5 minut potom, co se tu zavedlo u smazaných otázek i jméno kdo otázku nahlásil, že je to pěknej nesmysl, že se tu jen lidi budou mstít, a jako vždycky jsem měl pravdu.

Admin si ve své dětské naivitě myslel, když se tu tenkrát nahlašovaly otázky do aleluja, že si tím ulehčí práci. Že když tam zveřejní nicky, že si lidé dvakrát rozmyslí nahlášení něčí otázky a on toho nebude muset tolik kontrolovat, ale když chce někdo nahlásit otázku bez toho aby se to vědělo, tak ji prostě nahlásí. Založí si jinej profil a nahlásí ji prostě anonymně, takže tohle opatření poradny mělo jedinej efekt, vyvolávat spory a pomsty.

Bravo poradno, bravvvo! A chtělo by to více reklam, mně včera na půl hodiny spadnul adblock, a ještě pořád je vidět na text, když čtu odpovědi. A taky na tlačítkách ještě nejsou reklamy, to by chtělo nějak napravit. Třeba tady vpravo, jak je „Celkový žebříček“, tak slovo „žebříček“ by mohlo být klikatelné jako odkaz do nějakého obchodu kde prodávají žebříky. A tady jak je to velké žluté tlačítko ODESLAT, když píšu odpověď, tak tam je zbytečně příliš prázdného místa, takže tlačítko buď oříznout na polovic a vrazit tam malej banýrek místo té odstraněné plochy, a nebo tam to tlačítko nechat, ale přidal bych tam v rohu ještě takovou malou modrou trumpetku, a když by člověk odesílal odpověď, tak by ho to zároveň s tím přesměrovalo i na stránky české pošty.