Odpověděl/a – 10.březen 1:27
Nekvalitní potraviny se k nám valí HLAVNĚ ze zádadu Evropy,
stejně jako jiné (ne)výrobky drogistického zboží nebo psího
žrádla…
Naši výrobci též „šidí“ domácí trh, to co vyvážejí do Rakouska,
Německa má jinou kvalitu a nižší cenu…
Někde je úlomek kosti, jinde jsou kosti, kůže, peří a separáty vzorně
pomleté (je to alespoň přírodnina neškodící lidskému zdraví, jinde je
„bakelit“ nebo palmový či kokosový jed v podobě tuku a oleje)…
;;-(
Posypová sůl je z etického hlediska lumpárna, ale nic nebezpečného
lidskému zdraví (info z výzkumného ústavu v Olomouci -nic, co zkoumali
nebylo lidskému zdraví nebezpečné)…
Salmonela je rizikem (majonéza z vajec, pokrm z polosyrového masa) bez
tepelné úpravy. Víte kolik "nepolských kuřat v obchodech je
salmonelových… ?
Všimla jste si, že když nastrouháte polské JABLKO , za nějakou chvíli
krásně zhnědne? Ideální jablko, je v něm i železo… U několika
českých jablek (z farem i biofarem) můžete nechat jablko
nastrouhané/nakrojené a nezhnědne ani do druhého dne…
Ty petice musíte pak sepisovat proti ovoci, zelenině a potravinovým
výrobkům z Holandska, Německa, Itálie, Španělska atd. atp., stejně, jako
proti těm polským.
Všude se vyrábí „dvojí“ výrobky a a ty nejméně kvalitní
zaplavují země východní Evropy (ČR, včetně Polska, Maďarska atd.)
Naši politici se odhodlali (celá Visegrádská čtyřka) „ozvat se“
v Bruselu. Je toho plná TV.
Odpověděl/a – 10.březen 1:32
Nekvalitní potraviny se k nám valí HLAVNĚ ze západu Evropy,
stejně jako jiné (ne)výrobky drogistického zboží nebo psího
žrádla…
Naši výrobci též „šidí“ domácí trh, to co vyvážejí do Rakouska,
Německa má jinou kvalitu a nižší cenu…
Někde je úlomek kosti, jinde jsou kosti, kůže, peří a separáty vzorně
pomleté (je to alespoň přírodnina neškodící lidskému zdraví, jinde je
„bakelit“ nebo palmový či kokosový jed v podobě tuku a oleje)…
;;-(
Posypová sůl je z etického hlediska lumpárna, ale nic nebezpečného
lidskému zdraví (info z výzkumného ústavu v Olomouci -nic, co zkoumali
nebylo lidskému zdraví nebezpečné)…
Salmonela je rizikem (majonéza z vajec, pokrm z polosyrového masa) bez
tepelné úpravy. Víte kolik "nepolských kuřat v obchodech je
salmonelových… ?
Všimla jste si, že když nastrouháte polské JABLKO , za nějakou chvíli
krásně zhnědne? Ideální jablko, je v něm i železo… U několika
českých jablek (z farem i biofarem) můžete nechat jablko
nastrouhané/nakrojené a nezhnědne ani do druhého dne…
Ty petice musíte pak sepisovat proti ovoci, zelenině a potravinovým
výrobkům z Holandska, Německa, Itálie, Španělska atd. atp., stejně, jako
proti těm polským.
Všude se vyrábí „dvojí“ výrobky a a ty nejméně kvalitní
zaplavují země východní Evropy (ČR, včetně Polska, Maďarska atd.)
Naši politici se odhodlali (celá Visegrádská čtyřka) „ozvat se“
v Bruselu. Je toho plná TV.